|
| Dyzio |
9.05.2025, 18:14
|
|
|
|
Kiedy firma zlikwiduje te żółte kartki na palenie, w palarniach ciągle te same osoby widać, co godzinę
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
14.05.2025, 16:25
|
|
|
|
Dyzio napisał(a):
Kiedy firma zlikwiduje te żółte kartki na palenie, w palarniach ciągle te same osoby widać, co godzinę
Żółta karta jest fla każdego. Każdy może z niej korzystać czy pali czy nie. Nie wiem o co teraz Ci chodzi?
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
18.05.2025, 8:44
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Żółta karta jest fla każdego. Każdy może z niej korzystać czy pali czy nie. Nie wiem o co teraz Ci chodzi?
Koledze o to chodzi ze są tacy delikwenci którzy beż przerwy są na palarni z tego co mi wiadomo kartę możesz użyć raz dziennie a nie co pol godziny czy godzine. Inna sprawa jest już to że zaczynamy o 6 a są tacy że 6:15 oni już są na palarni za nich też się powinni wziąć.
|
|
| Gość |
19.05.2025, 8:42
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Koledze o to chodzi ze są tacy delikwenci którzy beż przerwy są na palarni z tego co mi wiadomo kartę możesz użyć raz dziennie a nie co pol godziny czy godzine . Inna sprawa jest już to że zaczynamy o 6 a są tacy że 6:15 oni już są na palarni za nich też się powinni wziąć.
Daj spokój, przecież to nie jest obóz pracy. To jest właśnie natura i myślenie polaka. Żeby tylko inny miał gorzej niż ja. Żeby tylko lepiej nie miał. Tylko zawiść i nic więcej.
|
|
| Gość |
19.05.2025, 10:24
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Daj spokój, przecież to nie jest obóz pracy. To jest właśnie natura i myślenie polaka. Żeby tylko inny miał gorzej niż ja. Żeby tylko lepiej nie miał. Tylko zawiść i nic więcej.
Nie to jest myślenie normalnego człowieka jeżeli jeden drugi i dziesiąty pracuje i nieodchodzi od stanowiska pracy to palacz niech sobie gumy z tytoniem kupi. Stanowcze nie dla leserow którzy przesiadują na palarniach i przesiadujących w szatniach. To tobie jak nie pasują reguły w firmie to się zwolnij a chcesz palić idz na palacza do kotłowni. Przychodząc do Mana podpisywałeś regulamin.
|
|
| Gość |
20.05.2025, 19:37
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Dla czego niby ktoś ma w trakcie zmiany siedzieć dwie godziny na palarni, a mieć płacone za 8?
|
|
| Gość |
27.05.2025, 20:06
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Nie to jest myślenie normalnego człowieka jeżeli jeden drugi i dziesiąty pracuje i nieodchodzi od stanowiska pracy to palacz niech sobie gumy z tytoniem kupi. Stanowcze nie dla leserow którzy przesiadują na palarniach i przesiadujących w szatniach . To tobie jak nie pasują reguły w firmie to się zwolnij a chcesz palić idz na palacza do kotłowni. Przychodząc do Mana podpisywałeś regulamin .
Mierzi Cię to? Idź do kierownika, zgłoś jednego z drugim. Na pewno reszta załogi Cię za to pokocha a kierownik ozłoci.
Ciekawe kto przyjdzie tu dymać jak już teraz nie ma chętnych do tego pierdzielnika.
Druga kwestia - jeśli ktoś chce zapalić lub po prostu wyjść na powietrze na parę minut, podgonił robotę i jest na bieżąco to wuj Ci do tego. Masz swój nos to go pilnuj.
|
|
| Gość |
28.05.2025, 9:42
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Mierzi Cię to? Idź do kierownika, zgłoś jednego z drugim. Na pewno reszta załogi Cię za to pokocha a kierownik ozłoci.
Ciekawe kto przyjdzie tu dymać jak już teraz nie ma chętnych do tego pierdzielnika.
Druga kwestia - jeśli ktoś chce zapalić lub po prostu wyjść na powietrze na parę minut, podgonił robotę i jest na bieżąco to wuj Ci do tego. Masz swój nos to go pilnuj.
buahahaha
|
|
| Gość |
28.05.2025, 9:43
|
|
|
|
.....karty można użyć raz dziennie, a nie raz na godzinę i ... ci do tego
|
|
| Gość |
28.05.2025, 17:31
|
|
|
|
Tak n....... nie podoba mi się to pisałem jak chcesz palić idz na palacza do kotłowni
|
|