Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Urlopy D60
przez Bobik, 15 lutego 2025, 17:29 8
Bobik 15.02.2025, 17:29
Czy my wiecznie musimy się tłumaczyć kierownikowi po co nam urlop? Żeby wywalczyć już ten dzień urlopu naprawdę trzeba się napocić, czasem nawet 2 tygodnie przed planowanym urlopem słyszymy a po co ci?! Nie wiem, zobaczymy! Ręcę opadają! Już nawet na D50 (FAAB) chłopaki nie mają z tym akurat większych problemów, ale u nas na wysyłce jest to droga przez mękę, czy kierownik łaskę nam robi?! Dziś na palarni przy sobocie był to gorący temat, ludzie z innych działów pukają się w głowę jak to słyszą.
Napisane z wersji desktopowej
Gość 17.02.2025, 5:12
Bobik napisał(a): Czy my wiecznie musimy się tłumaczyć kierownikowi po co nam urlop? Żeby wywalczyć już ten dzień urlopu naprawdę trzeba się napocić, czasem nawet 2 tygodnie przed planowanym urlopem słyszymy a po co ci?! Nie wiem, zobaczymy! Ręcę opadają! Już nawet na D50 (FAAB) chłopaki nie mają z tym akurat większych problemów, ale u nas na wysyłce jest to droga przez mękę, czy kierownik łaskę nam robi?! Dziś na palarni przy sobocie był to gorący temat, ludzie z innych działów pukają się w głowę jak to słyszą.
Najglupszy dzial chyba na jaki mozna trafic, na szczescie juz niedlugo zawijam z tego balaganu szkoda zycia i nerwow....
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 17.02.2025, 9:59
Gość napisał(a): Najglupszy dzial chyba na jaki mozna trafic, na szczescie juz niedlugo zawijam z tego balaganu szkoda zycia i nerwow....
Tak, tak, zwijasz się, tak tak tak hahaha
Pracownik 17.02.2025, 15:41
Nie rozumiem tego wpisu. Pracuję na D60 od początku i jakoś nie mam problemu żeby dostać urlop
Pracownik 17.02.2025, 15:47
A ja tam nigdy nie miałem problemu z urlopem
Gość 18.02.2025, 10:05
Nie umiecie się postawić to macie problemy z urlopem. Potraficie się tylko żalić na forum a podczas rozmowy z kierownikiem tulicie ogon. Ponad 15 lat w firmie robie, nie takich kierowników miałem, a mialem ich z 10, ale z wzięciem urlopu nigdy nie miałem problemów. Każdy jest kowalem swojego losu. Tyle masz ile sobie wyszarpiersz.
Bobik 18.02.2025, 15:47
Pracownik napisał(a): Nie rozumiem tego wpisu. Pracuję na D60 od początku i jakoś nie mam problemu żeby dostać urlop
Albo jesteś kierownikiem tego działu, albo jego pupilkiem...
Bobik 18.02.2025, 15:49
Pracownik napisał(a): A ja tam nigdy nie miałem problemu z urlopem
To widocznie musisz dobrze wchodzić w d... kierownikowi.