Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Pierogi
przez Paweł Basiński, 11 lutego 2025, 12:14 6
Paweł Basiński 11.02.2025, 12:14
Jest członkiem związku
Napisał 3 posty
Nigdy nie cytowany
Nie oznaczony w żadnym poście

Punkty: 0 (+0/-0)
Po wczorajszych pierogach dzisiaj mam biegunkę.
Czy jestem jedyny? Trzeba coś zrobić w temacie jedzenia, niedługo zaczną nam przywozić zlewki z lokalnych knajp.
Napisane z wersji desktopowej
Samson 11.02.2025, 16:35
Niech przyjdzie ten , który chodził wszędzie i gadał , że jak to obiad bez ziemniaków i zup. Narobił baran ambarasu , niech przyjdzie teraz i wyżera te ziemniaki z wiadra. Odkąd zakład zaczął naciskać na firmę wydająca obiady , to dają z dnia na dzień coraz gorszy syf. Pierogi porażka , dzisiejszy obiad to samo. W pierwszym miesiącu byłem zadowolony , teraz zaczynam spowrotrm przynosić swoje jedzenie.
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Jacek O 11.02.2025, 19:16
Chyba w zębcu byłeś na tych pierogach
Gość 12.02.2025, 7:05
Bo się co niektorym w d.... poprzewracalo wielkie znawcy a w domu chleb że smolcem. Dobre jedzenie to wymyślają. Najlepsze jak slyszalem ze porcję małe stuknij się w makówkę jeden z drugim kiedy takie porcję mieliscie z milenki? Wolelibyście żeby wróciły barszcz czerwony wyblaknięty albo pulpety z robakami.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (12.02.2025, 7:20)
Gość 12.02.2025, 13:11
Gość napisał(a): Bo się co niektorym w d.... poprzewracalo wielkie znawcy a w domu chleb że smolcem. Dobre jedzenie to wymyślają. Najlepsze jak slyszalem ze porcję małe stuknij się w makówkę jeden z drugim kiedy takie porcję mieliscie z milenki? Wolelibyście żeby wróciły barszcz czerwony wyblaknięty albo pulpety z robakami.
Dobrze kolego mowisz wielcy znawcy wykwintnego jedzenia znalazło się kilku i szerzą propagandę. Podejrzewam że jakby im gotował sam mistrz Modest Amaro to by wybrzydzali. A to za słone a to że niby śmierdzi już konserwy w żeby kolą. Ludzie co z wami .
gość 12.02.2025, 15:07
Chyba to już czas by na pomoc wezwać Magdę Gesler