Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
podwyżki 2025
przez dzięki miłości biedny jest bogaty, 2 grudnia 2024, 21:28 85
Gość 6.01.2025, 21:22
Gość napisał(a): Wojtku a ja w innej sprawie dlaczego po raz kolejny mamy dziwny sposób wymyślania podwyżek. Dlaczego procentowo przeciez to nie jest sprawiedliwe bo jeżeli ktoś ma 6 grupę to jeśli by się zgodzili na to 10% to dostanie podwyżki plus minus 500 zł brutto ale już kierownicy czy ludzie w biurach nawet dostana 1000 zł a co my gorsi od nich jesteśmy wyrównajmy dla wszystkich równa podwyzke np. 700zl i każdy będzie zadowolony.
Nie,to będzie równanie wszystkich w dół.
Napisane ze strony mobilnej
Gość 7.01.2025, 7:45
Gość napisał(a): Nie,to będzie równanie wszystkich w dół.
Ooo już się jakiś odezwal z administracji albo kirmerowniczek i będzie mu malo
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 7.01.2025, 10:47
Gość napisał(a): Wojtku a ja w innej sprawie dlaczego po raz kolejny mamy dziwny sposób wymyślania podwyżek. Dlaczego procentowo przeciez to nie jest sprawiedliwe bo jeżeli ktoś ma 6 grupę to jeśli by się zgodzili na to 10% to dostanie podwyżki plus minus 500 zł brutto ale już kierownicy czy ludzie w biurach nawet dostana 1000 zł a co my gorsi od nich jesteśmy wyrównajmy dla wszystkich równa podwyzke np. 700zl i każdy będzie zadowolony.
brawo kolego, musimy bronic naszych interesow. Zwiazki powinny walczyc o sprawiedliwwosc a nie dawac im po 1000 a my tylko 500. Gdzie ta rownosc?
Napisane z wersji desktopowej
premier puck 7.01.2025, 10:53
jeszcze inflacje i oprocentowanie w banku ustawmy od dochodow. Dlaczego my mamy byc gorsi. Nie moze byc tak ze liczymy wszystkim jednakowy procent
gosc 7.01.2025, 10:55
było się uczyć w szkole i iść na kierownika czy do pracy biurowej
nie ma rownosci bez solidarnosci 7.01.2025, 11:00
moim zdaniem powinno się zmienić system wyborczy aby ludzie mało zarabiający mieli 0,5 głosu. Zarobki w większości przypadków są odzwierciedleniem umiejętności i stanu wiedzy. Jak osoby nie umiejące zadbać o samych siebie mają podejmować decyzje wpływające na cały kraj?
Gość 7.01.2025, 17:04
nie ma rownosci bez solidarnosci napisał(a): moim zdaniem powinno się zmienić system wyborczy aby ludzie mało zarabiający mieli 0,5 głosu. Zarobki w większości przypadków są odzwierciedleniem umiejętności i stanu wiedzy. Jak osoby nie umiejące zadbać o samych siebie mają podejmować decyzje wpływające na cały kraj?
Ty np. Bys miał o,25 głosu bo według mnie pisząc takie brednie jesteś cwiercmozgiem. Ktoś wyżej dobrze napisal procentowe podwyżki nie są sprawiedliwe. A co do którejś odpowiedzi że trzeba się było uczyc i iść na kierownika pokaz mi tych wielce wykształconych kierowników. Jakby niepodpier.... Innych i w dupe wchodzili przełożonym byli by nikim
hehe 8.01.2025, 8:26
to jak ktoś chce to moze byc kierownkiem-d....... Tym bardziej nikt nie jest usprawiedliwiony z narzekania jak to mu źle w firmie. Ale nie, lepiej popłakać na forum bo to jest łatwe. A do roboty nie ma sie komu wziąć.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (8.01.2025, 15:35)
mi się należy najwięcej 8.01.2025, 8:28
Gość napisał(a): Ty np. Bys miał o,25 głosu bo według mnie pisząc takie brednie jesteś cwiercmozgiem. Ktoś wyżej dobrze napisal procentowe podwyżki nie są sprawiedliwe. A co do którejś odpowiedzi że trzeba się było uczyc i iść na kierownika pokaz mi tych wielce wykształconych kierowników. Jakby niepodpier... . Innych i w dupe wchodzili przełożonym byli by nikim
Nawet idiota może zostać kierownikiem a wy ciągle śrubki na produkcji wkręcacie xD
Gość 8.01.2025, 8:32
Gość napisał(a): Ty np. Bys miał o,25 głosu bo według mnie pisząc takie brednie jesteś cwiercmozgiem. Ktoś wyżej dobrze napisal procentowe podwyżki nie są sprawiedliwe. A co do którejś odpowiedzi że trzeba się było uczyc i iść na kierownika pokaz mi tych wielce wykształconych kierowników. Jakby niepodpier... . Innych i w dupe wchodzili przełożonym byli by nikim
Nie sprawiedliwe jest ze wszyscy dostają podwyżki. Niech każdy indywidualnie pisze podanie i dostanie tyle na ile zasługuje