Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Godziny nadliczbowe
przez Marian , 24 lipca 2024, 15:41 32
Marian 24.07.2024, 15:41
Witam mam nadzieję że zwiazki nie zgodzą się na podwyższenie limitu do 400 godzin. Przecież my będziemy na okrągło siedziec w Manie a nie o to tu chodzi. Wiemy jak jest na niektórych działach nakazują na siłę zostawać czy przychodzic wcześniej lub w soboty. Dodatkowo co niby za to mielibyśmy mieć przychodzenie na 6 rana na zawsze ? Za to już i tak mamy zwiększone w normalnych pracach jest to 150 godzin. I powinno to wrocic.
Napisane z wersji desktopowej
Gość 25.07.2024, 11:54
Dokladnie kolega dobrze piszę na większości działów są nakazy przychodzenia na nadliczbowe jak się nie podoba to zastraszanie że możesz nie robić jak nie chcesz. Więc naprawde niech nie p....ą gluot z tym dobrowolnym przychodzeniem
Post edytowany przez Puchala_wojciech (25.07.2024, 12:01)
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 25.07.2024, 14:47
Marian napisał(a): Witam mam nadzieję że zwiazki nie zgodzą się na podwyższenie limitu do 400 godzin . Przecież my będziemy na okrągło siedziec w Manie a nie o to tu chodzi . Wiemy jak jest na niektórych działach nakazują na siłę zostawać czy przychodzic wcześniej lub w soboty. Dodatkowo co niby za to mielibyśmy mieć przychodzenie na 6 rana na zawsze ? Za to już i tak mamy zwiększone w normalnych pracach jest to 150 godzin . I powinno to wrocic.
A ja jestem na podpisaniem zwiekszenia do 400 nadgodzin. To, że zwiększa limit nie oznacza ze ty bedziesz pracowal ponad ten limit, sa inne dzialy gdzie przez natłok pracy nie da sie wszystkiego zrobic w 8h. Mi nadgodzinki jak najbardziej pasuja, kasa sie przyda :)
Gość 25.07.2024, 20:38
Bony do manshopu za nadgodziny kto to wymyslil
Wizjoner 25.07.2024, 23:30
Marian napisał(a): Witam mam nadzieję że zwiazki nie zgodzą się na podwyższenie limitu do 400 godzin . Przecież my będziemy na okrągło siedziec w Manie a nie o to tu chodzi . Wiemy jak jest na niektórych działach nakazują na siłę zostawać czy przychodzic wcześniej lub w soboty. Dodatkowo co niby za to mielibyśmy mieć przychodzenie na 6 rana na zawsze ? Za to już i tak mamy zwiększone w normalnych pracach jest to 150 godzin . I powinno to wrocic.
Bardzo dobrze , bo już limit mi się kończy a żona przyzwyczaiła się do wypłat 7-8 tys. Bardzo dobra nowina , niech jescze poprawia posiłki i będzie elegancja Francja ;) kubek też superow ! Tylko żeby kawki nalewalo więcej z automatu i będzie bajka. Najlepsza robota jaką miałem.
Puchala_wojciech 26.07.2024, 6:25
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Bony do manshopu za nadgodziny kto to wymyslil
Nie znam tematu.
Rzepa 26.07.2024, 14:37
Gość napisał(a): Bony do manshopu za nadgodziny kto to wymyslil
Bony tylko dla ciebie
iLoveMAN 26.07.2024, 14:41
Wizjoner napisał(a): Bardzo dobrze , bo już limit mi się kończy a żona przyzwyczaiła się do wypłat 7-8 tys. Bardzo dobra nowina , niech jescze poprawia posiłki i będzie elegancja Francja ;) kubek też superow ! Tylko żeby kawki nalewalo więcej z automatu i będzie bajka. Najlepsza robota jaką miałem.
Dokładnie, wszyscy są za zwiększeniem limitu ale u nas w społeczeństwie jest takie przeświadczenie żeby piętnować tych co chcą pracować więcej a to tylko dlatego że im żona nie pozwala albo są leniami i mają dwie lewe ręce :) Ja się bardzo cieszę z takiego pomysłu. No posiłki z Milenki mogliby troszkę poprawić i kawka by mogła wrócić bez limitu ale nalewana tylko w ten nowy piękny garnuszek i byłby raj na ziemi :)
B50 26.07.2024, 14:43
Gość napisał(a): Dokladnie kolega dobrze piszę na większości działów są nakazy przychodzenia na nadliczbowe jak się nie podoba to zastraszanie że możesz nie robić jak nie chcesz. Więc naprawde niech nie p....ą gluot z tym dobrowolnym przychodzeniem
Masz bardzo mądrego kierownika, dobrze ci mówi jak nie pasuje to możesz się zwolnić i zatrudnić w innej firmie gdzie nie ma nadgodzin, a takich jest bardzo dużo w naszym mieście, więc co stoi na przeszkodzie?
gość 12.08.2024, 12:00
Wizjoner napisał(a): Bardzo dobrze , bo już limit mi się kończy a żona przyzwyczaiła się do wypłat 7-8 tys. Bardzo dobra nowina , niech jescze poprawia posiłki i będzie elegancja Francja ;) kubek też superow ! Tylko żeby kawki nalewalo więcej z automatu i będzie bajka. Najlepsza robota jaką miałem.
Panie Wojtku czy to prawda że te objadki mają się poprawić ?