Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Godziny nadliczbowe
przez Marian , 24 lipca 2024, 15:41 32
Puchala_wojciech 12.08.2024, 12:06
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
gość napisał(a): Panie Wojtku czy to prawda że te objadki mają się poprawić ?
Mamy taką nadzieję.
Napisane z wersji desktopowej
gość 12.08.2024, 12:19
Puchala_wojciech napisał: Mamy taką nadzieję.
A były w tym kierunku jakieś rozmowy ?
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Puchala_wojciech 12.08.2024, 12:31
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

gość napisał(a): A były w tym kierunku jakieś rozmowy ?
Związki Zawodowe nie uczestniczą w takich rozmowach, mają być nowe przetargi na posiłki.
Gość 12.08.2024, 14:24
Puchala_wojciech napisał: Związki Zawodowe nie uczestniczą w takich rozmowach, mają być nowe przetargi na posiłki.
I całe szczęście że ktoś się tym zainteresował,po tych posiłkach to tylko ból brzucha,biegunka i nic więcej ,połowa nie jadała tych posiłków ciekawe czemu prawda?musztarda prawie do każdego posiłku dodawana,pomidory z sosem musztardowym,ogórki z sosem musztardowym,karczek,schab sos musztardowy ile można,ja nie wiem kto to menu przygotowuje ale napewno ktoś lubi musztardę
Napisane ze strony mobilnej
Ted 13.08.2024, 8:47
Gość napisał(a): I całe szczęście że ktoś się tym zainteresował,po tych posiłkach to tylko ból brzucha,biegunka i nic więcej ,połowa nie jadała tych posiłków ciekawe czemu prawda?musztarda prawie do każdego posiłku dodawana,pomidory z sosem musztardowym,ogórki z sosem musztardowym,karczek,schab sos musztardowy ile można,ja nie wiem kto to menu przygotowuje ale napewno ktoś lubi musztardę
Dokładnie może Panie Puchała moglibyście też o tym porozmawiać aby to poprawić ?
Puchala_wojciech 13.08.2024, 9:45
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Ted napisał(a): Dokładnie może Panie Puchała moglibyście też o tym porozmawiać aby to poprawić ?
Problemy ze złą jakością posiłków zgłaszamy, każdorazowo do pracodawcy i firmy dostarczającej posiłki.
DegustatorSody 13.08.2024, 10:34
Puchala_wojciech napisał: Problemy ze złą jakością posiłków zgłaszamy, każdorazowo do pracodawcy i firmy dostarczającej posiłki.
Myślę że powinno się to jak najszybciej zmienić bo jakość posiłków jest na prawdę tragiczna... Po wczorajszej pomidorowej dostałem zatrucia pokarmowego i do końca tygodnia siedzę w domu, ból brzucha, wymioty, biegunka... Wojtek musisz szybko na to reagować bo przez te posiłki ludzie się trują...
Gość 13.08.2024, 10:36
Gość napisał(a): I całe szczęście że ktoś się tym zainteresował,po tych posiłkach to tylko ból brzucha,biegunka i nic więcej ,połowa nie jadała tych posiłków ciekawe czemu prawda?musztarda prawie do każdego posiłku dodawana,pomidory z sosem musztardowym,ogórki z sosem musztardowym,karczek,schab sos musztardowy ile można,ja nie wiem kto to menu przygotowuje ale napewno ktoś lubi musztardę
I obstrukcja po prawie każdym posiłku, kolega z działu po ostatnim karczku dostał wysypki na ciele....
waldi 13.08.2024, 11:55
Puchala_wojciech napisał: Problemy ze złą jakością posiłków zgłaszamy, każdorazowo do pracodawcy i firmy dostarczającej posiłki.
Ale poprawy nie widać .
Gość 13.08.2024, 14:21
waldi napisał(a): Ale poprawy nie widać .
Prosimy o interwencję
Napisane ze strony mobilnej