|
| Puchala_wojciech
|
12.08.2024, 12:06
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
gość napisał(a):
Panie Wojtku czy to prawda że te objadki mają się poprawić ?
Mamy taką nadzieję.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| gość |
12.08.2024, 12:19
|
|
|
|
A były w tym kierunku jakieś rozmowy ?
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Puchala_wojciech
|
12.08.2024, 12:31
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
gość napisał(a):
A były w tym kierunku jakieś rozmowy ?
Związki Zawodowe nie uczestniczą w takich rozmowach, mają być nowe przetargi na posiłki.
|
|
| Gość |
12.08.2024, 14:24
|
|
|
|
Puchala_wojciech napisał:
Związki Zawodowe nie uczestniczą w takich rozmowach, mają być nowe przetargi na posiłki.
I całe szczęście że ktoś się tym zainteresował,po tych posiłkach to tylko ból brzucha,biegunka i nic więcej ,połowa nie jadała tych posiłków ciekawe czemu prawda?musztarda prawie do każdego posiłku dodawana,pomidory z sosem musztardowym,ogórki z sosem musztardowym,karczek,schab sos musztardowy ile można,ja nie wiem kto to menu przygotowuje ale napewno ktoś lubi musztardę
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Ted |
13.08.2024, 8:47
|
|
|
|
Gość napisał(a):
I całe szczęście że ktoś się tym zainteresował,po tych posiłkach to tylko ból brzucha,biegunka i nic więcej ,połowa nie jadała tych posiłków ciekawe czemu prawda?musztarda prawie do każdego posiłku dodawana,pomidory z sosem musztardowym,ogórki z sosem musztardowym,karczek,schab sos musztardowy ile można,ja nie wiem kto to menu przygotowuje ale napewno ktoś lubi musztardę
Dokładnie może Panie Puchała moglibyście też o tym porozmawiać aby to poprawić ?
|
|
| Puchala_wojciech
|
13.08.2024, 9:45
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Ted napisał(a):
Dokładnie może Panie Puchała moglibyście też o tym porozmawiać aby to poprawić ?
Problemy ze złą jakością posiłków zgłaszamy, każdorazowo do pracodawcy i firmy dostarczającej posiłki.
|
|
| DegustatorSody |
13.08.2024, 10:34
|
|
|
|
Problemy ze złą jakością posiłków zgłaszamy, każdorazowo do pracodawcy i firmy dostarczającej posiłki.
Myślę że powinno się to jak najszybciej zmienić bo jakość posiłków jest na prawdę tragiczna... Po wczorajszej pomidorowej dostałem zatrucia pokarmowego i do końca tygodnia siedzę w domu, ból brzucha, wymioty, biegunka... Wojtek musisz szybko na to reagować bo przez te posiłki ludzie się trują...
|
|
| Gość |
13.08.2024, 10:36
|
|
|
|
Gość napisał(a):
I obstrukcja po prawie każdym posiłku, kolega z działu po ostatnim karczku dostał wysypki na ciele....
|
|
| waldi |
13.08.2024, 11:55
|
|
|
|
Ale poprawy nie widać .
|
|
| Gość |
13.08.2024, 14:21
|
|
|
|
waldi napisał(a):
Ale poprawy nie widać .