Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Walne
przez Pracownik, 14 lipca 2024, 18:11 18
Pracownik 14.07.2024, 18:11
I teraz się cieszą co wygrali
Napisane z wersji desktopowej
Pracownik 16.07.2024, 16:37
Pracownik napisał(a): I teraz się cieszą co wygrali
Witam kolegów
Nie rozumiem przekazu kolegi wyżej ?? Chciałbym Wojetk Ci pogratulować oraz Waldkowi za wytrwałość lekko przez ostatnie tygodnie nie było :) Natomiast Ci którzy robili Ci zarzuty wyssane z palca powinni sie wstydzić , lecz tacy ludzie wstydu nie maja : Solidarność ma piękną historie którą trzeba pielęgnować : Nie rozumiem dlaczego Wojtek miał być odwołany przecież to Wy którzy chieliście go odwołać głosowaliście żeby był przewodniczącym, nadal tego nie rozumiem co się stało. A może warto co nie których z was rozliczyć waszą działalność związkową co niektórym by sie przydało .Przewodniczący D60 praktycznie 0 info co się dzieje w zakładzie jakieś informacje o obradach co miesięcznych komisji praktycznie zero : Przewodniczący zamknięty stara szatnia i tyle go widać do tego uważam i nie tylko ja nie nadaję sie do zajmowanego stanowiska komisji pojednawczej: Kolejny przypadek przewodniczący Hala 55 tutaj kolega daje dużo do myślenia. Każdy widzi u kogoś błędy lecz u siebie nie widzi. Więc koledzy dajcie Wojtkowi sie wykazać na pewno was nie zawiedzie
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 17.07.2024, 8:20
Pracownik napisał(a): Witam kolegów
Nie rozumiem przekazu kolegi wyżej ?? Chciałbym Wojetk Ci pogratulować oraz Waldkowi za wytrwałość lekko przez ostatnie tygodnie nie było :) Natomiast Ci którzy robili Ci zarzuty wyssane z palca powinni sie wstydzić , lecz tacy ludzie wstydu nie maja : Solidarność ma piękną historie którą trzeba pielęgnować : Nie rozumiem dlaczego Wojtek miał być odwołany przecież to Wy którzy chieliście go odwołać głosowaliście żeby był przewodniczącym, nadal tego nie rozumiem co się stało. A może warto co nie których z was rozliczyć waszą działalność związkową co niektórym by sie przydało .Przewodniczący D60 praktycznie 0 info co się dzieje w zakładzie jakieś informacje o obradach co miesięcznych komisji praktycznie zero : Przewodniczący zamknięty stara szatnia i tyle go widać do tego uważam i nie tylko ja nie nadaję sie do zajmowanego stanowiska komisji pojednawczej: Kolejny przypadek przewodniczący Hala 55 tutaj kolega daje dużo do myślenia . Każdy widzi u kogoś błędy lecz u siebie nie widzi . Więc koledzy dajcie Wojtkowi sie wykazać na pewno was nie zawiedzie
Ale kiedy Wojtek się wykaże? Bo na razie nie ma cienia nadziei, nie widać światełka w tunelu
Napisane ze strony mobilnej
Pracownik 17.07.2024, 15:52
Gość napisał(a): Ale kiedy Wojtek się wykaże? Bo na razie nie ma cienia nadziei, nie widać światełka w tunelu
Jakie kolego chcesz zobaczyć światełko w tunelu ?? o co Ci konkretnie chodzi. Jak na razie żadnych konkretów nie przedstawiasz. Uważam że Wojtek z miesiąca na miesiąc nabiera pewności siebie jednym słowem uczy się .Tak jak ja bym to robił na jego miejscu Ty byś tak robił i każdy inny : A kogo byś wstawił na Wojtka miejscu ? bo ja myślę że niebyło kandydata z tej 15 która chciała odwołać Wojtka. Nawet nie potrafiliście się dobrze przygotować żeby Wojtek dostał rykoszetem : jak tego nie potrafiliście zrobić to czy potrafilibyście rządzić Związkiem obawiam się że nie : Nikogo nie miałem zamiaru tu namyśli obrazić myślę że to jest prawda. Nie ma co się kłócić tylko działać w zgodzie :)
Gość 18.07.2024, 6:44
Nie przygotowaliście? Nie wiem o co Ci chodzi, przepływ informacji jest słabiutki odkąd został Wojtek, jedyne co wiemy to ile osób dołączyło do związku i to tyle, ktoś coś pyta na forum to krótka odpowiedź tak nie Nie wiem albo zapraszam do biura , totalny bezsens. Czuję że teraz władza jest w rękach zarządu a związki zrobiły się słabiutkie, mówi się o przestojach miesięcznych, czemu Wojtek nie da żadnej informacji że gdzieś coś takiego jest możliwe, jakie jest stanowisko związków, żadnej informacji, znając życie to zgodzą się na 70 % albo co tam zarzad zaproponuje, nic o niczym nie wiemy odkąd zmieniła się władza związku, jakbym wiedział o tych 15 osobach co chciały odwołać Wojtka to mógłbym powiedzieć kto w mojej opinii ma kompetencje lepsze niż Wojtek , ale zwykły związkowiec nie wie totalnie nic !!!
Puchala_wojciech 18.07.2024, 7:14
Jest członkiem związku
Napisał 682 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Nie przygotowaliście? Nie wiem o co Ci chodzi, przepływ informacji jest słabiutki odkąd został Wojtek, jedyne co wiemy to ile osób dołączyło do związku i to tyle, ktoś coś pyta na forum to krótka odpowiedź tak nie Nie wiem albo zapraszam do biura , totalny bezsens. Czuję że teraz władza jest w rękach zarządu a związki zrobiły się słabiutkie, mówi się o przestojach miesięcznych, czemu Wojtek nie da żadnej informacji że gdzieś coś takiego jest możliwe, jakie jest stanowisko związków, żadnej informacji, znając życie to zgodzą się na 70 % albo co tam zarzad zaproponuje, nic o niczym nie wiemy odkąd zmieniła się władza związku, jakbym wiedział o tych 15 osobach co chciały odwołać Wojtka to mógłbym powiedzieć kto w mojej opinii ma kompetencje lepsze niż Wojtek , ale zwykły związkowiec nie wie totalnie nic !!!
Wszelkie informacje, sprawdzone publikowane są na stronie FB, do której w każdych Wiadomościach Związkowych jest wydrukowany kod dostępu QR. Na tej stronie publikowane są pewne, sprawdzone informacje, a nie przypuszczenia i plotki. Jeśli ktoś szuka informacji na stronie FB, której administratorem jest były przewodniczący to niestety tam rzetelnych informacji nie znajdzie.
gość 18.07.2024, 14:49
dlaczego o rozmowach z zarządem informuje pan tylko na fb czy my którzy go nie mamy jesteśmy jakiś drugi sort powtarzam to panu od dawna a pan ma to głęboko jestem związkowcem od wielu lat czekam aż się pan w końcu obudzi i wiadomości będzie pan podawał na forum chyba że to tajne !!!
Pracownik 18.07.2024, 18:57
Puchala_wojciech napisał: Wszelkie informacje, sprawdzone publikowane są na stronie FB, do której w każdych Wiadomościach Związkowych jest wydrukowany kod dostępu QR. Na tej stronie publikowane są pewne, sprawdzone informacje, a nie przypuszczenia i plotki. Jeśli ktoś szuka informacji na stronie FB, której administratorem jest były przewodniczący to niestety tam rzetelnych informacji nie znajdzie.
Dlaczego były przewodniczący jest administratorem to jest jakieś nieporozumienie
Puchala_wojciech 19.07.2024, 6:30
Jest członkiem związku
Napisał 682 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
gość napisał(a): dlaczego o rozmowach z zarządem informuje pan tylko na fb czy my którzy go nie mamy jesteśmy jakiś drugi sort powtarzam to panu od dawna a pan ma to głęboko jestem związkowcem od wielu lat czekam aż się pan w końcu obudzi i wiadomości będzie pan podawał na forum chyba że to tajne !!!
Forum jest dla wszystkich związkowców, między innymi do zgłaszania problemów, a nie do publikowania informacji. FB jest dla wszystkich, którzy poproszą o dostęp.
Gość 19.07.2024, 6:45
Wojtek i to jest tylko twoje zdanie,i nie znaczy że dobre. Wpradzasz jakieś nowe swoj3 zasady
Post edytowany przez Puchala_wojciech (19.07.2024, 6:49)