|
| Pracownik_55 |
9.07.2024, 17:37
|
|
|
|
Dlaczego praktycznie wszystkie rowery stoją schowane na hali 10?
Wokół hali 55 i 9 czy nawet centrum klienta brak. Wszystko stoi na Gubałówce na "dachach" Nie ma tam miejsca odkładczego na rowery. Ostatnio 9szt stało w środku hali kilka dni.
Ilekroć trzeba jechać na parking z narzędziami nie ma czym...
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
10.07.2024, 22:42
|
|
|
|
Chowanie rowerów jest normą w MAN. Przecież każdy wie że rowery są pochowane po dziurach żeby np na koniec zmiany bliżej było do bramy. Niech wprowadzą punkt do regulaminu że osoba która zostanie przyłapana na chowaniu rowerów w miejscu nie dozwolonym będzie groziło upomnieniem prosta sprawa do załatwienia nie wiem dlaczego już dawno tego punktu do regulaminu użytkowaniu rowerów nie wprowadzono! Niby rowerów dokupili a jak jest potrzebny chociaż jeden to go niema
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
12.07.2024, 11:06
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Chowanie rowerów jest normą w MAN. Przecież każdy wie że rowery są pochowane po dziurach żeby np na koniec zmiany bliżej było do bramy. Niech wprowadzą punkt do regulaminu że osoba która zostanie przyłapana na chowaniu rowerów w miejscu nie dozwolonym będzie groziło upomnieniem prosta sprawa do załatwienia nie wiem dlaczego już dawno tego punktu do regulaminu użytkowaniu rowerów nie wprowadzono! Niby rowerów dokupili a jak jest potrzebny chociaż jeden to go niema
Masz zdrowe nogi to łaź z buta.
|
|
| Gość |
13.07.2024, 17:19
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Masz zdrowe nogi to łaź z buta.
Racja, ja tak robię, im więcej przelażę, tymnniej zrobię
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
15.07.2024, 6:41
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Racja, ja tak robię, im więcej przelażę, tymnniej zrobię
Ja tak samo chodzę z gubałówki z buta wszędzie, robię o wiele mniej niż moim koledzy z pracy
|
|