Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Stawki nowo zatrudnionych
przez Tommy, 8 marca 2024, 15:38 18
Tommy 8.03.2024, 15:38
Pracuję tu 6 lat, przyjmuje się teraz do pracy np.22 letni s......k(dodam tylko że nie jest to osoba po szkole elektryka/elektronika itp) i dostaje stawkę 200 zł brutto mniej ode mnie!!! Ba - są osoby które pracują tu trochę dłużej ode mnie i mają takie same stawki na równi ze mną.Bezczelność tego zakładu i jego szefostwu nie zna granic! Zabieracie zwykłym,, fizycznym,, ile fabryka da i wkładacie do swojej i tak już wypchanej kieszeni! Mowa tu także o pseudo technikach, AV-ach srałach i innych pseudo pracownikach którzy przychodzą tylko tu do pracy uzupełnić statystyki, studia skończyli ale z praktycznej strony są gamoniami!
Post edytowany przez Puchala_wojciech (11.03.2024, 6:46)
Napisane z wersji desktopowej
Gość 11.03.2024, 15:47
No to aplikuj wyżej i pokaz jaki jesteś fachowiec
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 15.03.2024, 18:06
Tommy napisał(a): Pracuję tu 6 lat, przyjmuje się teraz do pracy np.22 letni s......k(dodam tylko że nie jest to osoba po szkole elektryka/elektronika itp) i dostaje stawkę 200 zł brutto mniej ode mnie!!! Ba - są osoby które pracują tu trochę dłużej ode mnie i mają takie same stawki na równi ze mną.Bezczelność tego zakładu i jego szefostwu nie zna granic! Zabieracie zwykłym,, fizycznym,, ile fabryka da i wkładacie do swojej i tak już wypchanej kieszeni! Mowa tu także o pseudo technikach, AV-ach srałach i innych pseudo pracownikach którzy przychodzą tylko tu do pracy uzupełnić statystyki, studia skończyli ale z praktycznej strony są gamoniami!
To się zwolnij jak ci nie odpowiada, łańcuchami cię tutaj trzymają? Skoro zarobki ci nie pasują to szukaj innego zakładu co lepiej zapłacą, jaki masz problem?
Gość 18.03.2024, 11:20
Tommy napisał(a): Pracuję tu 6 lat, przyjmuje się teraz do pracy np.22 letni s......k(dodam tylko że nie jest to osoba po szkole elektryka/elektronika itp) i dostaje stawkę 200 zł brutto mniej ode mnie!!! Ba - są osoby które pracują tu trochę dłużej ode mnie i mają takie same stawki na równi ze mną.Bezczelność tego zakładu i jego szefostwu nie zna granic! Zabieracie zwykłym,, fizycznym,, ile fabryka da i wkładacie do swojej i tak już wypchanej kieszeni! Mowa tu także o pseudo technikach, AV-ach srałach i innych pseudo pracownikach którzy przychodzą tylko tu do pracy uzupełnić statystyki, studia skończyli ale z praktycznej strony są gamoniami!
Czy będą jeszcze dwie zmiany???
Puchala_wojciech 18.03.2024, 11:53
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Czy będą jeszcze dwie zmiany???
Na chwilę obecną nie ma takich planów.
Tommy 18.03.2024, 21:00
Gość napisał(a): To się zwolnij jak ci nie odpowiada, łańcuchami cię tutaj trzymają? Skoro zarobki ci nie pasują to szukaj innego zakładu co lepiej zapłacą, jaki masz problem?
Odezwał się jeden z tych gamoni, zabolała treść?To ja sam będę decydował czy się stąd zwolnić czy nie, więc siedź cicho.
Gość 19.03.2024, 17:21
Tommy napisał(a): Odezwał się jeden z tych gamoni, zabolała treść?To ja sam będę decydował czy się stąd zwolnić czy nie, więc siedź cicho.
To po co płaczesz że mało zarabiasz? Kogo obchodzą twoje żale?
Tommy 22.03.2024, 22:49
Gość napisał(a): To po co płaczesz że mało zarabiasz? Kogo obchodzą twoje żale?
A ja napisałem że mało zarabiam?!,, wy,, zarabiacie za dużo! Nie adekwatnie do wykonywanej pracy! Płakać to ty będziesz w innej pracy niż MAN, tu to ci się wtrafiło jak ziarno ślepej kurce, pójdziesz gdzieś indziej to będziesz nikim i nie przytulisz takich wypłat jak tutaj.MAN słynie z tego że potrafi dobrze płacić niektórym biurowym nieudacznikom!
Gość 25.03.2024, 18:30
Gość napisał(a): To po co płaczesz że mało zarabiasz? Kogo obchodzą twoje żale?
Przecież kolega,,nie płacze " że mało zarabia tylko zwraca uwagę na fakt że przychodzi młody,, świeżak" i dostaje praktycznie tą samą stawkę co pracownik z wieloletnim stażem, ale realnie zarobi i tak więcej ze względu na brak potrąceń podatku
Inzynier z AV 19.04.2024, 12:08
Jak jesteście łamagi i nie potraficie walczyć o swoje to tak jest hahaha