|
| Tommy |
8.03.2024, 15:38
|
|
|
|
Pracuję tu 6 lat, przyjmuje się teraz do pracy np.22 letni s......k(dodam tylko że nie jest to osoba po szkole elektryka/elektronika itp) i dostaje stawkę 200 zł brutto mniej ode mnie!!! Ba - są osoby które pracują tu trochę dłużej ode mnie i mają takie same stawki na równi ze mną.Bezczelność tego zakładu i jego szefostwu nie zna granic! Zabieracie zwykłym,, fizycznym,, ile fabryka da i wkładacie do swojej i tak już wypchanej kieszeni! Mowa tu także o pseudo technikach, AV-ach srałach i innych pseudo pracownikach którzy przychodzą tylko tu do pracy uzupełnić statystyki, studia skończyli ale z praktycznej strony są gamoniami!
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
11.03.2024, 15:47
|
|
|
|
No to aplikuj wyżej i pokaz jaki jesteś fachowiec
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
15.03.2024, 18:06
|
|
|
|
Tommy napisał(a):
Pracuję tu 6 lat, przyjmuje się teraz do pracy np.22 letni s......k(dodam tylko że nie jest to osoba po szkole elektryka/elektronika itp) i dostaje stawkę 200 zł brutto mniej ode mnie!!! Ba - są osoby które pracują tu trochę dłużej ode mnie i mają takie same stawki na równi ze mną.Bezczelność tego zakładu i jego szefostwu nie zna granic! Zabieracie zwykłym,, fizycznym,, ile fabryka da i wkładacie do swojej i tak już wypchanej kieszeni! Mowa tu także o pseudo technikach, AV-ach srałach i innych pseudo pracownikach którzy przychodzą tylko tu do pracy uzupełnić statystyki, studia skończyli ale z praktycznej strony są gamoniami!
To się zwolnij jak ci nie odpowiada, łańcuchami cię tutaj trzymają? Skoro zarobki ci nie pasują to szukaj innego zakładu co lepiej zapłacą, jaki masz problem?
|
|
| Gość |
18.03.2024, 11:20
|
|
|
|
Tommy napisał(a):
Czy będą jeszcze dwie zmiany???
|
|
| Puchala_wojciech
|
18.03.2024, 11:53
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
Czy będą jeszcze dwie zmiany???
Na chwilę obecną nie ma takich planów.
|
|
| Tommy |
18.03.2024, 21:00
|
|
|
|
Gość napisał(a):
To się zwolnij jak ci nie odpowiada, łańcuchami cię tutaj trzymają? Skoro zarobki ci nie pasują to szukaj innego zakładu co lepiej zapłacą, jaki masz problem?
Odezwał się jeden z tych gamoni, zabolała treść?To ja sam będę decydował czy się stąd zwolnić czy nie, więc siedź cicho.
|
|
| Gość |
19.03.2024, 17:21
|
|
|
|
Tommy napisał(a):
Odezwał się jeden z tych gamoni, zabolała treść?To ja sam będę decydował czy się stąd zwolnić czy nie, więc siedź cicho.
To po co płaczesz że mało zarabiasz? Kogo obchodzą twoje żale?
|
|
| Tommy |
22.03.2024, 22:49
|
|
|
|
Gość napisał(a):
A ja napisałem że mało zarabiam?!,, wy,, zarabiacie za dużo! Nie adekwatnie do wykonywanej pracy! Płakać to ty będziesz w innej pracy niż MAN, tu to ci się wtrafiło jak ziarno ślepej kurce, pójdziesz gdzieś indziej to będziesz nikim i nie przytulisz takich wypłat jak tutaj.MAN słynie z tego że potrafi dobrze płacić niektórym biurowym nieudacznikom!
|
|
| Gość |
25.03.2024, 18:30
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Przecież kolega,,nie płacze " że mało zarabia tylko zwraca uwagę na fakt że przychodzi młody,, świeżak" i dostaje praktycznie tą samą stawkę co pracownik z wieloletnim stażem, ale realnie zarobi i tak więcej ze względu na brak potrąceń podatku
|
|
| Inzynier z AV |
19.04.2024, 12:08
|
|
|
|
Jak jesteście łamagi i nie potraficie walczyć o swoje to tak jest hahaha
|