|
| Gość |
29.02.2024, 14:20
|
|
|
|
Apel o przywrócenie dotychczasowych zasad parkingowych nie wiem kto wpadł na ten poroniony pomysł na jednokierunkowy wyjazd, ale ten pomysł nie zdał egzaminu dziękujemy przywróćmy to co było
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Pracownik |
4.03.2024, 15:16
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Apel o przywrócenie dotychczasowych zasad parkingowych nie wiem kto wpadł na ten poroniony pomysł na jednokierunkowy wyjazd, ale ten pomysł nie zdał egzaminu dziękujemy przywróćmy to co było
To jest porażka co wymyślili 15 minut w miejscu dzisiaj stałem podczas wyjazdu te związki niech same tam parkują razem z kierownikiem utrzymania ruchu to zobaczą jak jest kolorowo
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Myślący |
4.03.2024, 16:37
|
|
|
|
Mam uwagi odnośnie parkingu bardzo proszę to rozważyć bo to nie jest moją tylko opinia ale i osób z którymi się rozmawia na zakładzie Główny wyjazd z parkingu tzw stary wyjazd zostawił bym tak jak jest czyli wyjazd na prawo i lewo. Zmiany które niezwłocznie trzeba wprowadzić to wyjazd od strony Milenii. Wjazd i wyjazd z parkingu od strony Milenii powinien być na starych zasadach czyli wjazd powinien być prawą stroną a wyjazd od strony muru oporowego parkingu jak to było dotychczas. Teraz jest wyjazd beznadziejny to mało powiedziane żeby wyjechać z parkingu trzeba przejechać przez cały parking gdzie tu sens i logika Teraz zaczął się tzw większy wyścig szczurów niż poprzednio. Trzeba usunąć betony od strony Milenii wjazdu na parking jak najszybciej to napewno udrożni wyjazd. O 14 godz mało kto wjeżdża na parking albo zrobili to osoby przed 14 i czekają w alejkach na miejsce albo przyjeżdżają 14:15 bez zatoru i parkują na parkingu. Proszę związki i kierownika utrzymania ruchu o rozważenie tego pomysłu bo docelowo tak jak opisałem podobno tak miało być
|
|
| Ruch |
5.03.2024, 6:12
|
|
|
|
Kiedy zostanie przywrócona dawna organizacja ruchu na parkingu?
|
|
| Gość |
5.03.2024, 6:48
|
|
|
|
Wyjazd z parkingu powinny być taki stary wyjazd od kołowrotków powinien być na prawo i lewo a od strony Milenii powinien być wjazd i wyjazd jak było na starych zasadach proste jak budowa cepa proszę to zastosować a nie zlikwidowaliscie tak naprawdę jeden wyjazd!!! Tu nie ma poprawy a jest większy b....l
|
|
| gość |
5.03.2024, 10:56
|
|
|
|
Myślący napisał(a):
Mam uwagi odnośnie parkingu bardzo proszę to rozważyć bo to nie jest moją tylko opinia ale i osób z którymi się rozmawia na zakładzie Główny wyjazd z parkingu tzw stary wyjazd zostawił bym tak jak jest czyli wyjazd na prawo i lewo. Zmiany które niezwłocznie trzeba wprowadzić to wyjazd od strony Milenii. Wjazd i wyjazd z parkingu od strony Milenii powinien być na starych zasadach czyli wjazd powinien być prawą stroną a wyjazd od strony muru oporowego parkingu jak to było dotychczas. Teraz jest wyjazd beznadziejny to mało powiedziane żeby wyjechać z parkingu trzeba przejechać przez cały parking gdzie tu sens i logika Teraz zaczął się tzw większy wyścig szczurów niż poprzednio. Trzeba usunąć betony od strony Milenii wjazdu na parking jak najszybciej to napewno udrożni wyjazd. O 14 godz mało kto wjeżdża na parking albo zrobili to osoby przed 14 i czekają w alejkach na miejsce albo przyjeżdżają 14:15 bez zatoru i parkują na parkingu. Proszę związki i kierownika utrzymania ruchu o rozważenie tego pomysłu bo docelowo tak jak opisałem podobno tak miało być
Zgadzam się w 100 %
|
|
| gość |
6.03.2024, 12:29
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Wyjazd z parkingu powinny być taki stary wyjazd od kołowrotków powinien być na prawo i lewo a od strony Milenii powinien być wjazd i wyjazd jak było na starych zasadach proste jak budowa cepa proszę to zastosować a nie zlikwidowaliscie tak naprawdę jeden wyjazd!!! Tu nie ma poprawy a jest większy b....l
Racja
|
|
| Gość |
6.03.2024, 17:34
|
|
|
|
Kiedy nastąpi zmiana ruchu na parkingu? musi być odblokowany wyjazd od strony Milenii betony trzeba usunąć i zrobić wjazd na starych zasadach kto to widział żeby pod takim ostrym kątem jak to się odbywa teraz wjeżdżać na taki duży parking a obok szeroki wjazd zablokowany betonami niech kierownik utrzymania ruchu weźmie się w garść i zrobi tak jak pracownicy chcą a nie ci co teraz wymyślili tak spartaczony wyjazd i wjazd na parking. Wyjazd od strony kołowrotków jest ok na prawo i lewo a wjazd i wyjazd od strony Milenii krótka piłka proszę zrobić na starych zasadach.
|
|
| Pracownik |
6.03.2024, 18:04
|
|
|
|
a ja uwazam ze problem parkingu zostal rozwiazny i to co jest teraz jest OK, usprawnil sie ruch i są jakies zasady a nie samowolka, nie zmieniajcie tego bo znowu bedzie stawanie po klombach i blokowanie wyjazdow...
|
|
| Rt |
7.03.2024, 6:56
|
|
|
|
Kolego jest źle. Ludzie dalej stawiają na klombach
|