|
| gość |
11.03.2024, 7:12
|
|
|
|
Rt napisał(a):
Kolego jest źle. Ludzie dalej stawiają na klombach
Trzeba otworzyć wyjazd od strony Mileni
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
11.03.2024, 18:44
|
|
|
|
Jestem za tym żeby nakręcić następny odcinek programu Absurdy Drogowe i zaprosić 2 panów prowadzących Kamila Jaśkowskiego i Krzyśka Ruszałe żeby przyjechali do Starachowic czerwoną syrenką i nakręcili odcinek jak to mądrzy ludzi z MAN rozwiązali problem z parkingiem zamykając jeden wyjazd z tak dużego parkingu przecież to jest parodia co się dzieje o 14 godzinie otwórzcie wyjazd od strony Milenii tak dłużej nie może być
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Tolek |
12.03.2024, 14:57
|
|
|
|
A gdzie wszystkim tak spieszno na klombach parkują z ościennych gmin u nich tak można...pozdrawiam.
|
|
| Robak |
14.03.2024, 13:29
|
|
|
|
Witam czy może ktoś wytłumaczyć mi dlaczego były kierownik może parkować swoją Bawarię przy rowerach i motocyklach gdzie zwykły pracownik jest wyganiany z tego miejsca ????
|
|
| Gość |
20.03.2024, 13:31
|
|
|
|
Robak napisał(a):
Witam czy może ktoś wytłumaczyć mi dlaczego były kierownik może parkować swoją Bawarię przy rowerach i motocyklach gdzie zwykły pracownik jest wyganiany z tego miejsca ????
No dlaczego nikt nie odpowie ? Tu te zmiany to dla picu są tylko , nikt nikomu krzywdy nie zrobi..
|
|
| Gość |
21.03.2024, 7:45
|
|
|
|
Kiedy zostanie przywrócona dawna organizacja ruchu na parkingu?
|
|
| 10A |
21.03.2024, 9:14
|
|
|
|
Robak napisał(a):
Widocznie trzeba mu pokazać żeby nie parkował, są takie fajne naklejki ;)
|
|
| Gość |
21.03.2024, 12:22
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Kiedy zostanie przywrócona dawna organizacja ruchu na parkingu?
Może już starczy tego testowania i wrócimy do starego systemu ???? Może kierownik utrzymania ruchu postawi sam auto na parkingu pracowniczym i wyjdzie o 14 z pracy????
|
|
| Gość |
21.03.2024, 20:27
|
|
|
|
Proszę przywrócić wyjazd od strony mileni to co jest teraz to tragedia,a może by iść tym tokiem myślenia i wypuszczać 2 samochody na godzinę i 5 rowerów to będą mniejsze korki na mieście
|
|
| Gość |
22.03.2024, 10:16
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Proszę przywrócić wyjazd od strony mileni to co jest teraz to tragedia,a może by iść tym tokiem myślenia i wypuszczać 2 samochody na godzinę i 5 rowerów to będą mniejsze korki na mieście
Absolutnie żadnego wjazdu od strony Mileni bo znowu bedzie jeden wielki Bangladesz!!!!
|
|