|
| Gal |
13.01.2024, 7:30
|
|
|
|
Po wejściu na forum po kilkunastu miesiącach, zobaczyłem że jest tylko jeszcze gorzej. Kiedyś była poruszana kwestia forum tylko dla związkowców. Trzeba tym się zając. Jest strona na FB.Przewodniczacy powinien założyć grupę prywatną do której mogą należeć tylko związkowcy i powinno być to weryfikowane. Jesteś zapisany więc możesz dołączyć, wpisałeś się więc jesteś z automatu wyrzucony. Można tam dodawać posty które będzie widział każdy kto je napisał. Ale jeśli będzie niewygodne to dla kogoś jest możliwość napisania anonimowego. A tu na forum pełno troli którzy nie należą do Solidarności. Wojtek czas się zabrać za to! To powinien być pierwszy krok który zrobisz. Wystarczy tylko założyć grupę i zweryfikować osobę przyjętą czy jest w Solidarności a po wypisaniu z automatu usuwać. Tak jak to pisałem powyżej.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
17.01.2024, 14:09
|
|
|
|
O czym jest ta ostatnia gazetka to już do .....nie ma o czym pisać? Stan wojenny był półtora miesiąca temu dowcipy na pół strony tak jakby się w firmach nic nie działo. Co ja jeszcze w tym związku robie ale słyszałem że wpiska trwa. Dobrze na to pracujecie
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|