|
Ma Tok
|
15.09.2023, 8:14
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 12 postów
Cytowany 7 razy
Nie oznaczony w żadnym poście
Punkty: 0 (+0/-0) |
Może referendum to mocne słowo.
Proponuje ankietę na Facebooku na grupie Solidarności odnośnie godziny rozpoczęcia pracy.
Tylko dlaczego w grupie jest 258 użytkowników?
Nie wszyscy kochają media społecznościowe.
Ale czy czasem nie chodzi o anonimowość.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
Janseweryn
|
15.09.2023, 16:36
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 2381 posty
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach
Punkty: 3 (+7/-2) |
Spokojnie jest na FB Grupa Solidarność - MAN - PKC - EURO VIG - OKIN tam jest 1047 użytkowników. Tam też możecie pisać i się wypowiadać. A co przeszkadza aby wypowiadać się na Forum? Możliwości jest wiele. Korzystajcie z nich.
|
 |
Post edytowany przez Janseweryn (15.09.2023, 16:36)
|
|
Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
Gość |
12.10.2023, 18:46
|
|
|
Czy nie ma lepszych pomysłów niż jakaś śmieszna syrena kończącą pracę przecież to jest następny pomysł bez pokrycia. To było by dobrym pomysłem jak by cały zakład pracował na jednej zmianie a tak są działy co robią po 8 godz nie które po 9 godz a inne jeszcze po 10 godzin i co syrena będzie co godzina wyć? Nie martwcie się o pracowników dobrze wiedzą kiedy mają iść do domów zróbcie lepiej porządek z czytnikami bo utopiliscie grube pieniądze za buble które działają jak w latach 80. Czytników jest za mało i zamulają i nikt od lat z tym nic nie robi!!!
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
Gość |
12.10.2023, 19:13
|
|
|
Niech najpierw doprowadzą czytniki do pełnej sprawnosci i dołożą jeszcze drugie tyle na całym zakładzie oni mysła że pracownicy będą po 10 minut stać przed czytnikiem żeby się odbić? Jeśli o 14 00 jest pusto lub kilka osób mogę iść się odbić ale nie będę czekał 20 czy 50 w kolejce żeby się odbić i iść do szatni. W umowie mam pracę świadczyć 8 godzin owszem pracę zakończyć odbiciem ale iść i się odbić jak normalny człowiek a nie stać jak ten baran i czekać jak wielmożny czytnik zechce odbić kartę. Czy HR wie jak te czytniki odbijają karty? Dobrze wiedzą że jest ich za mało i nie działają tak jak powinny. Niech zaczną od siebie a pracownicy będą sami wiedzieć co mają zrobić po skończonej pracy!
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
gość |
13.10.2023, 10:10
|
|
|
Janseweryn napisał:
Spokojnie jest na FB Grupa Solidarność - MAN - PKC - EURO VIG - OKIN tam jest 1047 użytkowników. Tam też możecie pisać i się wypowiadać. A co przeszkadza aby wypowiadać się na Forum? Możliwości jest wiele. Korzystajcie z nich.
Przecież Pan Puchała pisał że chodził po działach i pytał ludzi i zdecydowana większość opowiedziała się po stronie 6.00
|
|
Puchala_wojciech
|
13.10.2023, 10:14
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 192 posty
Cytowany 141 razy
Gość napisał(a):
Niech najpierw doprowadzą czytniki do pełnej sprawnosci i dołożą jeszcze drugie tyle na całym zakładzie oni mysła że pracownicy będą po 10 minut stać przed czytnikiem żeby się odbić? Jeśli o 14 00 jest pusto lub kilka osób mogę iść się odbić ale nie będę czekał 20 czy 50 w kolejce żeby się odbić i iść do szatni. W umowie mam pracę świadczyć 8 godzin owszem pracę zakończyć odbiciem ale iść i się odbić jak normalny człowiek a nie stać jak ten baran i czekać jak wielmożny czytnik zechce odbić kartę. Czy HR wie jak te czytniki odbijają karty? Dobrze wiedzą że jest ich za mało i nie działają tak jak powinny. Niech zaczną od siebie a pracownicy będą sami wiedzieć co mają zrobić po skończonej pracy!
Zgłosiłem problem z nie działającymi czytnikami i nie właściwym ich rozmieszczeniem. Problem ma zostać rozwiązany.
|
|
gość |
13.10.2023, 10:55
|
|
|
Janseweryn napisał:
Przecież Pan Puchała pisał że chodził po działach i pytał ludzi i zdecydowana większość opowiedziała się po stronie 6.00
|
|
Puchala_wojciech
|
13.10.2023, 13:14
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 192 posty
Cytowany 141 razy
Gość napisał(a):
Zgłosiłem problem z nie działającymi czytnikami i nie właściwym ich rozmieszczeniem. Problem ma zostać rozwiązany.
|
|