Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
| 21 MARCA 2014 | WARSZAWA | ODWOŁAĆ RZĄD TUSKA ! |
przez Ojczyzna!!!, 10 lutego 2014, 20:58 3
donald 11.02.2014, 16:17
kogo odwołać ? i czyja ojczyzna,jak robisz w niemieckiej bądź fińskiej firmie to ,to jest twoja ojczyzna .
Napisane z wersji desktopowej
Ojczyzna!!! 11.02.2014, 17:16
W związku z Pańskim stosunkiem do obywateli i inflacją obietnic wyborczych bez pokrycia, domagamy się Pańskiej dymisji, dlatego też w piątek 21 marca 2014 zbieramy się pod Kancelarią Prezesa Rady Ministrów w Warszawie.

Będziemy domagać się : Odwołania Donalda Tuska i jego Rządu!!!

Uwaga! Protest ma charakter apolityczny i bezpartyjny. Łączy nas to, że jesteśmy Polakami i sprzeciwiamy się poczynaniom Rządom Donalda Tuska. Dlatego gromadzimy się pod biało-czerwonymi flagami i hasłem:

"NIE DLA RZĄDÓW TUSKA!".

Nie obchodzą nas poglądy uczestników. Jeśli wydaje Ci się, że to jest niemożliwe, to wiedz, że właśnie wtedy jest to najbardziej możliwe !

Zatem rusz dupę sprzed kompa i działaj by odzyskać Kraj.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
il 11.02.2014, 18:59
ruszam do kuchni zrobić sobie kanapkę ,a tak właściwie chciałem zapytać od kogo mamy odzyskiwać kraj ?,WYRAŻAJ SIĘ PRECYZYJNIE KTO ZABRAŁ NAM KRAJ i jeszcze jedno nie pieprz że jesteś apolityczny a wpis ma tytuł POpaprańcy .ja jestem Polakiem i w przeciwieństwie do ciebie szanuję demokratycznie wybrane władze a swoje niezadowolenie mogę wyrazić podczas głosowania w wolnej ojczyźnie przez nikogo nie ukradzionej ,a 21 marca jest pierwszy dzień wiosny .