Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Premia koncernowa
przez Marian, 9 kwietnia 2026, 11:30 13
Marian 9.04.2026, 11:30
Moje pytanie jest takie do Ciebie Wojtku co z naszą premią po cichu jej nam nie dadzą ? W tamtym roku o tej porze już wszystko wiedzieliśmy. Druga sprawa co z czasem elastycznym?
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 13.04.2026, 6:32
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Marian napisał(a): Moje pytanie jest takie do Ciebie Wojtku co z naszą premią po cichu jej nam nie dadzą ? W tamtym roku o tej porze już wszystko wiedzieliśmy . Druga sprawa co z czasem elastycznym?
Na temat premii koncernowej jeszcze nic nie wiadomo. Czas elastyczny jest podpisany do końca maja 2026r.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 13.04.2026, 6:43
W tamtym roku o premii już było wszystko wiadomo na początku kwietnia. W tym cisza. Cisza jest celowa, ponieważ wysokość premii będzie ogłoszona dopiero po podpisaniu kolejnego czasu elastycznego. I nie ma co liczyć że premia będzie tak wysoka jak w ubiegłym roku. Będzie to max. Kilkaset zlotych
Napisane ze strony mobilnej
Gość 13.04.2026, 21:25
Marian napisał(a): Moje pytanie jest takie do Ciebie Wojtku co z naszą premią po cichu jej nam nie dadzą ? W tamtym roku o tej porze już wszystko wiedzieliśmy . Druga sprawa co z czasem elastycznym?
zapamiętaj jedno, to nie jest zadna twoja premia - to premia ktora koncern laskawie wypaci, a ty i tak pos sssklepem ja przepijesz..
Gość 13.04.2026, 21:26
Gość napisał(a): W tamtym roku o premii już było wszystko wiadomo na początku kwietnia. W tym cisza. Cisza jest celowa, ponieważ wysokość premii będzie ogłoszona dopiero po podpisaniu kolejnego czasu elastycznego. I nie ma co liczyć że premia będzie tak wysoka jak w ubiegłym roku. Będzie to max. Kilkaset zlotych
nie musisz jej brac
Gość 13.04.2026, 22:38
Gość napisał(a): W tamtym roku o premii już było wszystko wiadomo na początku kwietnia. W tym cisza. Cisza jest celowa, ponieważ wysokość premii będzie ogłoszona dopiero po podpisaniu kolejnego czasu elastycznego. I nie ma co liczyć że premia będzie tak wysoka jak w ubiegłym roku. Będzie to max. Kilkaset zlotych
To jak to jest jeśli w tamtym roku była rekordowa sprzedaż to w tym roku weźmiemy mniej premi niż rok wcześniej gdzie firma miała problemy z ELSA? To ja nie rozumiem tej polityki firmy
Gość 14.04.2026, 17:11
No i standard zaczynaja się te śmieszne teksty typu" i tak pod sklepem przepijesz" masakra jak pustym i płytkim trzeba być żeby tak pisać .Wojtek blokuj takie wpisy bo to forum przez takie wpisy robi się żałosne .
Ja 15.04.2026, 5:50
Kiedy będzie druga część dodatku dobrowolnego? Z wypłatą za kwiecień czy za maj?
Puchala_wojciech 15.04.2026, 6:37
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Ja napisał(a): Kiedy będzie druga część dodatku dobrowolnego? Z wypłatą za kwiecień czy za maj?
Z wypłatą za m-c maj.
Witek Niedziela o 8:42
Puchala_wojciech napisał: Z wypłatą za m-c maj.
Panie Puchała czy wiadomo czy już zostały rozdane podwyżki indywindualne z tej puli 2%. Jeśli nie to kiedy to nastąpi ?