Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Zwolnienia
przez Monter, 7 października 2025, 6:43 11
Monter 7.10.2025, 6:43
Panie Wojtku podobno mają być zwolnienia za jakiś czas.cos Pan wie?
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 7.10.2025, 7:05
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Monter napisał(a): Panie Wojtku podobno mają być zwolnienia za jakiś czas.cos Pan wie?
Nie ma żadnych informacji o zwolnieniach.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Pracownik APT 9.10.2025, 20:27
Ktoś walnął plotę i tak się niesie i niesie ze będą zwalniać.
Napisane ze strony mobilnej
Baron 13.10.2025, 17:59
Pracownik APT napisał(a): Ktoś walnął plotę i tak się niesie i niesie ze będą zwalniać.
W każdej plocie jest ziarno prawdy. Jeżeli prawdą jest , że MAN stracił kontrakty na autobusy , to automatycznie wiąże się to ze zwolnieniami , a raczej z nie przedłużaniem umów APT. Tak jest , co roku i tylko nowi pracownicy się dziwią , stare wyjadacze wiedzą że to typowe dla tego zakładu. W listopadzie umowy będą przedłużane , ale kolejny termin umów dla niektórych osób bedzie ostatnim. I nie słuchajcie kierownika , bo on może złożyć wniosek żeby was nie zwalniać. Ale jeżeli idzie decyzja odgornie że pozbywamy się agencji to nic was nie uchroni nawet słodkie slowka kierownika.
Gość 14.10.2025, 10:28
Zgadza się W MAN pod koniec każdego roku spadają zamówienia co skutkuje tym że zwalniaja kilkaset osób Głownie są to pracownicy APT ale i Manowscy nie mogą być pewni że nie dostaną wymówienia. Tak to jest w MAN.
Gość 14.10.2025, 14:05
Gość napisał(a): Zgadza się W MAN pod koniec każdego roku spadają zamówienia co skutkuje tym że zwalniaja kilkaset osób Głownie są to pracownicy APT ale i Manowscy nie mogą być pewni że nie dostaną wymówienia. Tak to jest w MAN.
Większej bzdury dawno nie czytałem, żadne zamówienia nie spadają w MAN pod koniec roku!!
Nie ma żadnych zwolnień z APT - po prostu nie są przedłużane umowy i tyle.
Gość 14.10.2025, 20:58
Gość napisał(a): Większej bzdury dawno nie czytałem, żadne zamówienia nie spadają w MAN pod koniec roku!!
Nie ma żadnych zwolnień z APT - po prostu nie są przedłużane umowy i tyle.
Nie wiem ale sie wypowiem najlepiej tak. Poczytaj sobie gazety posłuchaj co mówią w mediach i usłyszysz ze Man stracił kontrakty. Co wiąże sie ze zwolnieniami a nawet ze zmniejszeniem sztuk taktowania .
Pracownik APT 15.10.2025, 5:06
Spotkamy się tu w grudniu. Zweryfikujemy te wasze informacje.
Gosc 18.10.2025, 22:06
Mnie zwolnili w Styczniu z umowy stalej z dnia na dzień
Pracownik APT 21.11.2025, 13:30
Baron napisał(a): W każdej plocie jest ziarno prawdy. Jeżeli prawdą jest , że MAN stracił kontrakty na autobusy , to automatycznie wiąże się to ze zwolnieniami , a raczej z nie przedłużaniem umów APT. Tak jest , co roku i tylko nowi pracownicy się dziwią , stare wyjadacze wiedzą że to typowe dla tego zakładu. W listopadzie umowy będą przedłużane , ale kolejny termin umów dla niektórych osób bedzie ostatnim. I nie słuchajcie kierownika , bo on może złożyć wniosek żeby was nie zwalniać. Ale jeżeli idzie decyzja odgornie że pozbywamy się agencji to nic was nie uchroni nawet słodkie slowka kierownika.
Jestem. No nie zwolnili. A dali umowę przez Man.