|
| Gość |
7.05.2025, 10:32
|
|
|
|
Witam, jak smakowała wam dzisiejsza surówką ? :)
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Montaż |
7.05.2025, 21:10
|
|
|
|
Nie wiem jak smakowała bo nie jadłem ale śmierdziała jak k....Dramat.Firma dobrze zaczęła było parę dobrych obiadów.Teraz to jest dno.kurczak w tym kurczak w tamtym i tak non stop.A dzisiejsza surówka to ja nie wiem jak oni nie czuli że to jest zepsute.Tesknie za kaszanka tęsknię za Kiełbasa i szpachla z mileni
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
8.05.2025, 6:15
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Witam, jak smakowała wam dzisiejsza surówką ? :)
Byla bardzo dobra
|
|
| Gość |
9.05.2025, 5:38
|
|
|
|
Montaż napisał(a):
Nie wiem jak smakowała bo nie jadłem ale śmierdziała jak k....Dramat.Firma dobrze zaczęła było parę dobrych obiadów.Teraz to jest dno.kurczak w tym kurczak w tamtym i tak non stop.A dzisiejsza surówka to ja nie wiem jak oni nie czuli że to jest zepsute.Tesknie za kaszanka tęsknię za Kiełbasa i szpachla z mileni
Kapusta stara, smród jakich mało,mięso jak guma
|
|
| Gość |
9.05.2025, 8:06
|
|
|
|
Ja chciałem zapytać czy niewiem ktoś z Milenki wam placi za bojkot? Kogo bym nie pytał to jedzenie każdemu smakuje , niewiem znalazło się kilku co propagandę szerzy , ludzie ogarnijcie się. Glupoty wypisujecie 4 osoby się zatruły jedzeniem a co z pozostałymi trzema tysiącami inni by się nie zatruli jakby jedzenie było zepsute ? Ja mam pomysł wogole to jedzenie zlikwidujmy i nie będzie problemu. Wieski chleb ze smolcem by jadły to by pasowało. Hak robaki w jedzeniu były z milenki to nikt nie płakał. A tu beż przerwy a to za słone a to smierdzace a to porcja za mała a to folia za mocno zgrzana itp. Itd. Mozba by wymieniac bez konca. Zastanówcie się nad sobą.
|
|
| Morszczuk |
9.05.2025, 10:29
|
|
|
|
Proste , wprowadzić obiady płatne jak w innych filiach zakładu. Chodził by kto by chciał , a i firma zajmująca się przygotowaniem miała by większe pole do popisu bo miała by większe środki na jakość produktów. Problemy by się skończyły.
|
|