Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Zwolnienia, przedłużanie umów
przez Qwerty, 16 października 2024, 7:01 87
Pracownik APT 21.11.2024, 10:12
StaraWyga napisał(a): Ja w porównaniu do Ciebie mam fach w ręku i dobre plecki, a ty niestety z końcem listopada będziesz biegał z obiegówką, ale zostaną ci na pamiątkę ubrania żeby w okól chałupy porobić. P.S tutaj jak ktoś ma fach w ręku to przychodzi tylko i wyłącznie dla ZUSu, bo ma swoją działalność towarzyszu.
Jesteś taki biznesmen, fachowiec że musisz iść na etat do Mana, żebyś miał ZUS opłacony hahahaha
Napisane ze strony mobilnej
Gość 21.11.2024, 13:09
StaraWyga napisał(a): Ja w porównaniu do Ciebie mam fach w ręku i dobre plecki, a ty niestety z końcem listopada będziesz biegał z obiegówką, ale zostaną ci na pamiątkę ubrania żeby w okól chałupy porobić. P.S tutaj jak ktoś ma fach w ręku to przychodzi tylko i wyłącznie dla ZUSu, bo ma swoją działalność towarzyszu.
Obyś się kiedyś nie wywalił na te plecki))))
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 21.11.2024, 13:10
Poczytaj regulamin )))
StaraWyga 21.11.2024, 15:41
Pracownik APT napisał(a): Jesteś taki biznesmen, fachowiec że musisz iść na etat do Mana, żebyś miał ZUS opłacony hahahaha
Dlatego właśnie robisz na agencji, nie rozumiesz podstawowych podatków jak działają ;)
Napisane z wersji desktopowej
Pracownik APT 21.11.2024, 19:22
Puchala_wojciech napisał: Ci pracownicy, którym kończyła się umowa z końcem września mieli przedłużoną. Umowy, które kończą się w listopadzie też maja byc przedłużone.
Witam panie Wojtku.
Czy nadal podtrzymuje te słowa? Bo jest tydzień do końca umowy, a tu nikt nic nie wie. Tzn wie ale nie nic nie mówią. Do kogo mam się zgłosić żeby mi dał odpowiedź odnośnie umowy? Kierownik? Randstad?
Nie można powiedzieć: tak, będą przedłużona/ nie, nie będą.

Traktujcie nas trochę poważniej.
Puchala_wojciech 22.11.2024, 6:34
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Pracownik APT napisał(a): Witam panie Wojtku.
Czy nadal podtrzymuje te słowa? Bo jest tydzień do końca umowy, a tu nikt nic nie wie. Tzn wie ale nie nic nie mówią. Do kogo mam się zgłosić żeby mi dał odpowiedź odnośnie umowy? Kierownik? Randstad?

My nie mamy informacji, kto będzie miał przedłużoną umowę, a kto nie. O tym decyduje kierownik.
Pracownik APT 22.11.2024, 8:02
StaraWyga napisał(a): Dlatego właśnie robisz na agencji, nie rozumiesz podstawowych podatków jak działają ;)
Nie kompromituj się.
Xnxx 22.11.2024, 8:28
Puchala_wojciech napisał: My nie mamy informacji, kto będzie miał przedłużoną umowę, a kto nie. O tym decyduje kierownik.
I jak zwykle nic kierownik nie wie.......
Gość 22.11.2024, 14:26
Pracownik APT napisał(a): Witam panie Wojtku.

Nie, umowy nie będą przedłużone. Czego się wszyscy spodziewali zatrudniając się przez agencje pracy tymczasowej? Pracujecie tymczasowo bo takie jest zapotrzebowanie produkcyjne i do widzenia. Przecież wam mówili, że praca jest do końca listopada to wy nie wiem na co liczyliście wszyscy.
Pracownik APT 23.11.2024, 0:34
Umowy przedłużone do 27 grudnia...