Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Przestoj
przez Marian , 10 maja 2024, 7:36 18
Inżynier z AV 24.05.2024, 21:55
Gość napisał(a): A kogo mój? Ja swoja prace wykonuje rzetelnie . To zarząd odpowiada zeby dać mi pracę nie ja mam myslec co mam robić
Nie wpisujesz się w szablon tej firmy, tutaj tworzymy jedność, jesteśmy jak rodzina. Spójrz dalej, aniżeli czubek własnego nosa
Napisane ze strony mobilnej
Gość 26.05.2024, 18:15
Gość napisał(a): Zarząd może też cie zwolnić
Może tylko ze ja jestem takim człowiekiem ze plakac nie będę jak jeden z drugim dzisiaj mogę pracować gu jutro nie muszę
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Były_prac. 27.05.2024, 8:20
Inżynier z AV napisał(a): Nie wpisujesz się w szablon tej firmy, tutaj tworzymy jedność, jesteśmy jak rodzina. Spójrz dalej, aniżeli czubek własnego nosa
Ty tak serio z tą rodziną? Firma traktuje Cię tylko jak numerek identyfikacyjny i wartość którą wnosisz. Nikt, nie traktuje Cię jak rodzina ;) i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej
Napisane z wersji desktopowej
Gość 20.06.2024, 7:10
Były_prac. napisał(a): Ty tak serio z tą rodziną? Firma traktuje Cię tylko jak numerek identyfikacyjny i wartość którą wnosisz. Nikt, nie traktuje Cię jak rodzina ;) i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej
Spójrz na te wszystkie wydarzenia - wspólne grillowanie, MANia biegania, spotkania integracyjne. A ponadto przełożony zawsze stoi murem za swoimi podwładnymi, wolałby sam się uniezatrudnić, niż dać zwolnić swojego pracownika. Pamiętaj, zespół MAN
Gość 20.06.2024, 18:54
Gość napisał(a): Spójrz na te wszystkie wydarzenia - wspólne grillowanie, MANia biegania, spotkania integracyjne. A ponadto przełożony zawsze stoi murem za swoimi podwładnymi, wolałby sam się uniezatrudnić, niż dać zwolnić swojego pracownika. Pamiętaj, zespół MAN
Zespół MAN kocha Cię - coś ucięło :)
Były_Prac 21.06.2024, 11:29
Gość napisał(a): Zespół MAN kocha Cię - coś ucięło :)
To powiedz mi gdzie w tym roku jest Wspólne Grilowanie? A no tak odwołali piknik bo im MAN Monachium zabronił, od taka rodzina. Inny zakłąd przyniósł stratę, cyk odwołujemy wszystko w starachowicach. Teraz tona zatrudnień a jak się skończy projekt ELSA i inne nowe elektryki to zwolnienia na potęgę :) taka rodzina, co dostaje Aitzhaimera po pół roku, i Cię wyrzuca na zbity p...
. 23.06.2024, 17:59
Panie Wojciechu czy cały Man stoi od 1 lipca czy jakieś działy będą pracować?
Puchala_wojciech 24.06.2024, 6:41
Jest członkiem związku
Napisał 686 postów
Cytowany 453 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
. napisał(a): Panie Wojciechu czy cały Man stoi od 1 lipca czy jakieś działy będą pracować?
Decyzja należy do kierownika.