|
| Gość |
15.04.2024, 15:07
|
|
|
|
Słuchaj gosciu akurat to Ty o tej przyjeżdżasz a pozniej robisz zawody kto pierwszydobiegnie do fury. Ja jestem w zakładzie o 6:15 , nie potrzeba mi wcześniej i na spokojnie wyjeżdżam. Takie rozwiązanie jak teraz jest najlepsze jakie moglo by być to nie moja wina ze są w.......i które blokują droge. Widzisz ze stoi to zareaguj a nie wytrzasasz się tu na forum , a no tak tu jesteś anonimowy
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| BL24 |
15.04.2024, 17:01
|
|
|
|
zakład nie musi wam , przyjezdnym zapewniac miejsc parkingowych, wcale.
Psujecie nam c..... z okolicy powietrze w Starachowicach tymi starymi dieslami
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
16.04.2024, 8:00
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Słuchaj gosciu akurat to Ty o tej przyjeżdżasz a pozniej robisz zawody kto pierwszydobiegnie do fury. Ja jestem w zakładzie o 6:15 , nie potrzeba mi wcześniej i na spokojnie wyjeżdżam. Takie rozwiązanie jak teraz jest najlepsze jakie moglo by być to nie moja wina ze są w.......i które blokują droge. Widzisz ze stoi to zareaguj a nie wytrzasasz się tu na forum , a no tak tu jesteś anonimowy
Właśnie takie cwaniaczki tylko piszą 6:15 na zakładzie a wychodzą 14:16 żeby tylko system 8 godzin zaliczył typowy cwaniaczek z biura zacznij pracę o 6 00 i wyjdź o 14 jak wszyscy to wtedy pogadamy i odbij się jeszcze na czytniku 14:05 Gdzie będzie dobrze w tej firmie jak same mądrole tu robią!
|
|
| Tolek |
16.04.2024, 14:26
|
|
|
|
Dużo wolnych miejsc do parkowania jest na;parkingu dwu poziomowym Star.zach.oraz parkingu na Gubałówce ale wszyscy chcą podjechać pod samą szatnie a po pracy wyjeżdżać jako pierwszy a dla zdrowotności można też trochę się przespacerować życzę cierpliwości i wyrozumiewalności pozdrawiam jest Ok.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
16.04.2024, 21:52
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Właśnie takie cwaniaczki tylko piszą 6:15 na zakładzie a wychodzą 14:16 żeby tylko system 8 godzin zaliczył typowy cwaniaczek z biura zacznij pracę o 6 00 i wyjdź o 14 jak wszyscy to wtedy pogadamy i odbij się jeszcze na czytniku 14:05 Gdzie będzie dobrze w tej firmie jak same mądrole tu robią!
A kto Ci nie każe wyjsc o 14:15 a po drugie to ja zaczynam pracę o 6:30 i kończę o 14:30. I nie pracuje w biurze. Tylko Ty jeden płaczek placze o parking.
|
|
| Gość |
16.04.2024, 23:55
|
|
|
|
BL24 napisał(a):
zakład nie musi wam , przyjezdnym zapewniac miejsc parkingowych, wcale.
Psujecie nam c..... z okolicy powietrze w Starachowicach tymi starymi dieslami
Rozumiem, że autem elektrycznym jeździsz?
|
|
| Gość |
16.04.2024, 23:59
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Pracę się zaczyna o 6.00 a nie 6.15. A Tobie nie potrzeba wcześniej to nikt nie będzie ustawiał zasad na parki gu pod Ciebie. A ciekawy jestem w których związkach jesteś wogòle?
|
|
| Gość |
17.04.2024, 11:47
|
|
|
|
Janek w napisał(a):
Czy ludzie mają zacząć sie wypisywać ze związków czy zrobicie cos z tym parkingiem przywrócić w koncu dwa wyjazdy ile mozna czekać!!!!!
Przestań parkować po krzakach to będzie sprawnie. Gdzie jest straż miejska
|
|
| Gość |
17.04.2024, 17:33
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Pracę się zaczyna o 6.00 a nie 6.15. A Tobie nie potrzeba wcześniej to nikt nie będzie ustawiał zasad na parki gu pod Ciebie. A ciekawy jestem w których związkach jesteś wogòle?
Czytasz ze zrozumieniem mnie nie przeszkadza obecne rozwiązanie to płaczkowi jednemu czy dwóm przeszkadza bo zalewajka im stygnie na kominie. I dokladnie ktos tez napisał trzeba znow kilka razy zadzwonic na straz miejska naucza nieudaczników stawać na miejscach parkingowych a nie na klombach i środkach dróg
|
|
| Gość |
18.04.2024, 11:55
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Czytasz ze zrozumieniem mnie nie przeszkadza obecne rozwiązanie to płaczkowi jednemu czy dwóm przeszkadza bo zalewajka im stygnie na kominie. I dokladnie ktos tez napisał trzeba znow kilka razy zadzwonic na straz miejska naucza nieudaczników stawać na miejscach parkingowych a nie na klombach i środkach dróg
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
|
|