Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Praca w dzien Niepodległości
przez Marian , 10 listopada 2023, 13:20 21
Gość 15.11.2023, 10:51
Jurek napisał(a): ja bylem w sobote i niedziele, kasa wpadla za nic nie robienie a wam gula skacze bo sie nie zdarzyliscie zapisac haha, szkoda tylko ze obiadku nie bylo
Skoro nie ma oracy to po co ludzie przychodzą za ekstra kasę? To jest przecież działanie na szkodę firmy. Podejrzewam że ten co to wymyślił dobrze wiedział że nie ma co robić ślę sam chciał przyjść za dobrą kasę i to nie za taką co dostali pracownicy produkcji. Od wielu osób to słyszałem że nie było co tobic w sobotę i kasa darmo wpadła. To przecież jest działanie na szkodę firmy takie akcje. Czy związki coś z tym zrobią czy dalej będziemy patrzeć jak ten zakład powoli upada a później będzie płacz i lament bo bramy nie ma...
Napisane ze strony mobilnej
Puchala_wojciech 15.11.2023, 13:00
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Skoro nie ma oracy to po co ludzie przychodzą za ekstra kasę? To jest przecież działanie na szkodę firmy. Podejrzewam że ten co to wymyślił dobrze wiedział że nie ma co robić ślę sam chciał przyjść za dobrą kasę i to nie za taką co dostali pracownicy produkcji. Od wielu osób to słyszałem że nie było co tobic w sobotę i kasa darmo wpadła. To przecież jest działanie na szkodę firmy takie akcje. Czy związki coś z tym zrobią czy dalej będziemy patrzeć jak ten zakład powoli upada a później będzie płacz i lament bo bramy nie ma...
Z informacji jaką dostałem wynikało, że praca 11 listopada praca była realizowana na zasadzie "Umowa Zlecenie" co jest nie zależne od Związków Zawodowych.
Napisane z wersji desktopowej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Jurek 19.11.2023, 19:27
Gość napisał(a): A dziś pójdziesz do kadr hahahaha
Pójdę wypić kawkę z kierownikiem i przy okazji kilku delikwentów podpierdzielić
Gość 20.11.2023, 17:46
Jurek napisał(a): Pójdę wypić kawkę z kierownikiem i przy okazji kilku delikwentów podpierdzielić
Do zobaczenia na parkingu, ciekawe czy tam będziesz taki bohater
Gość 23.11.2023, 16:37
Gość napisał(a): Do zobaczenia na parkingu, ciekawe czy tam będziesz taki bohater
Zapraszam, daj namiary na siebie herosie.
Jurek 26.11.2023, 20:06
Gość napisał(a): Do zobaczenia na parkingu, ciekawe czy tam będziesz taki bohater
Zapraszam, stoję na klombie srebrna Zafira rzemyku
Gość 27.11.2023, 20:33
Jurek napisał(a): Zapraszam, stoję na klombie srebrna Zafira rzemyku
Właśnie sam się przedstawiłeś kto tu jest rzemieniem jak nie umiesz nawet poprawnie zaparkowac
Jurek 30.11.2023, 19:58
Gość napisał(a): Właśnie sam się przedstawiłeś kto tu jest rzemieniem jak nie umiesz nawet poprawnie zaparkowac
Ale za to wyjeżdżam pierwszy i mogę jechać na gospodarkę a ty stoisz w korkach haha
Gość 8.12.2023, 21:31
Jurek napisał(a): Ale za to wyjeżdżam pierwszy i mogę jechać na gospodarkę a ty stoisz w korkach haha
Poszukam tej zafiry na kolombie, możesz się spóźnić na gospodarkę, wątpię żebyś woził z sobą 4 koła zapasowe
Gość 10.12.2023, 10:54
A ty zacznij mózg ze sobą wozić c.....u
Post edytowany przez Puchala_wojciech (11.12.2023, 6:40)