|
| Gość |
15.11.2023, 10:51
|
|
|
|
Jurek napisał(a):
ja bylem w sobote i niedziele, kasa wpadla za nic nie robienie a wam gula skacze bo sie nie zdarzyliscie zapisac haha, szkoda tylko ze obiadku nie bylo
Skoro nie ma oracy to po co ludzie przychodzą za ekstra kasę? To jest przecież działanie na szkodę firmy. Podejrzewam że ten co to wymyślił dobrze wiedział że nie ma co robić ślę sam chciał przyjść za dobrą kasę i to nie za taką co dostali pracownicy produkcji. Od wielu osób to słyszałem że nie było co tobic w sobotę i kasa darmo wpadła. To przecież jest działanie na szkodę firmy takie akcje. Czy związki coś z tym zrobią czy dalej będziemy patrzeć jak ten zakład powoli upada a później będzie płacz i lament bo bramy nie ma...
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Puchala_wojciech
|
15.11.2023, 13:00
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
Skoro nie ma oracy to po co ludzie przychodzą za ekstra kasę? To jest przecież działanie na szkodę firmy. Podejrzewam że ten co to wymyślił dobrze wiedział że nie ma co robić ślę sam chciał przyjść za dobrą kasę i to nie za taką co dostali pracownicy produkcji. Od wielu osób to słyszałem że nie było co tobic w sobotę i kasa darmo wpadła. To przecież jest działanie na szkodę firmy takie akcje. Czy związki coś z tym zrobią czy dalej będziemy patrzeć jak ten zakład powoli upada a później będzie płacz i lament bo bramy nie ma...
Z informacji jaką dostałem wynikało, że praca 11 listopada praca była realizowana na zasadzie "Umowa Zlecenie" co jest nie zależne od Związków Zawodowych.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Jurek |
19.11.2023, 19:27
|
|
|
|
Gość napisał(a):
A dziś pójdziesz do kadr hahahaha
Pójdę wypić kawkę z kierownikiem i przy okazji kilku delikwentów podpierdzielić
|
|
| Gość |
20.11.2023, 17:46
|
|
|
|
Jurek napisał(a):
Pójdę wypić kawkę z kierownikiem i przy okazji kilku delikwentów podpierdzielić
Do zobaczenia na parkingu, ciekawe czy tam będziesz taki bohater
|
|
| Gość |
23.11.2023, 16:37
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Zapraszam, daj namiary na siebie herosie.
|
|
| Jurek |
26.11.2023, 20:06
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Zapraszam, stoję na klombie srebrna Zafira rzemyku
|
|
| Gość |
27.11.2023, 20:33
|
|
|
|
Jurek napisał(a):
Zapraszam, stoję na klombie srebrna Zafira rzemyku
Właśnie sam się przedstawiłeś kto tu jest rzemieniem jak nie umiesz nawet poprawnie zaparkowac
|
|
| Jurek |
30.11.2023, 19:58
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Właśnie sam się przedstawiłeś kto tu jest rzemieniem jak nie umiesz nawet poprawnie zaparkowac
Ale za to wyjeżdżam pierwszy i mogę jechać na gospodarkę a ty stoisz w korkach haha
|
|
| Gość |
8.12.2023, 21:31
|
|
|
|
Jurek napisał(a):
Ale za to wyjeżdżam pierwszy i mogę jechać na gospodarkę a ty stoisz w korkach haha
Poszukam tej zafiry na kolombie, możesz się spóźnić na gospodarkę, wątpię żebyś woził z sobą 4 koła zapasowe
|
|
| Gość |
10.12.2023, 10:54
|
|
|
|
A ty zacznij mózg ze sobą wozić c.....u
|