Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
nasz kochany rząd PO+PSL
przez seba, 26 stycznia 2013, 13:01 31
Anonim 30.11.2013, 14:13
No i dobrze, że to wulgarne i chamskie towarzystwo zatrzymano, powinni jak w Rosji po 10 lat lagru dostac
Napisane z wersji desktopowej
Janseweryn 30.11.2013, 14:20
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Raz sierpem, raz młotem czerwoną chołotę.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Anonim 30.11.2013, 14:38
pANIE seweryn ,a gdzie miłość bliżniego,gdzie tolerancja ,wolność słowa,demokracja.
Masz pan zadatki na dobrego z..... skoro tęcza na pl.zbawiciela -to pedalska tęcza/tęcza zaprojektowana na naszą prezydencje w U.E.
A ta kolorowa na niebie po burzy też się panu kojarzy
stajesz w obronie wartości/nagonka na kosciół/-poprzez chyba obronę tych co twierdzą m/n biskup Głódż że molestowanie dziewczynki 15 letniej /przez jego podwładnego to nie pedofilia/
To jest walka z kosciołem ,że trzeba było eshumować rektora papieskiej Ak. Teol. w Wrocławiu ,aby potwierdzić ojcostwo tego duch.
Janseweryn 30.11.2013, 14:47
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Za to co komuna zrobiła w ciągu tych 70 lat to powinna być starta w proch. Przecież statystyki mówią, że wymordowali więcej ludzi niż Hitler. Co najgorsze to żaden z nich nie poczuwa się do winy! Oni powinni siedzieć po więzieniach, a nie urządzać sobie wiece. Jeżeli padną na kolana i bijąc się w piersi bedą prosić o przebaczenie to może i będę ich miłował. Ale tylko w swoim imieniu bo nikt nie ma prawa wybaczać im w imieniu tych których gnębili i mordowali. Precz z komuną!
Anonim 30.11.2013, 15:28
całe szczęście że nie wykryli pańskiej niesubordynacji w ludowym wojsku polskim (jak piszecie -milczenie podczas przysięgi) -toż by to było nieszczęście i kolejne ml ludzi poległych w czasie komuny.
TU ZIEMIA.
Janseweryn 30.11.2013, 15:37
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Całe szczęście, bo mogło to się dla mnie źle skończyć. Kto tego nie przeżył to nie wie czym to groziło. Z dzisiejszgo punktu widzenia nie do uwierzenia jest co groziło za przeciwstawianie się komunie. Pewnie by mnie nie zastrzelili, ale mogli "umilić" życie.
Anonim 30.11.2013, 15:52
dobrze że żyją ludzie jeszcze z tego okresu.
Ci co pracowali,służyli w wojsku, brali udział w życiu codzienym naszego kraju ,To są dyrdymały a nie rzeczywistość tamtych lat
Anonim 30.11.2013, 15:52
Ja też nie jestem za komuchami bo wszyscy musieli się do nich podporządkować,ale teraz ci co po nich przyszli wcale nie są lepsi banda złodziei i bandytów.Najgorzej że z tym co robią wcale się nie kryją w imię prawa.
Janseweryn 30.11.2013, 16:00
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Oczywiście, że ci którzy przyszli nie są lepsi. Powiem więcej to sprzedawczyki i pachołki Brukseli i Waszyngtonu. Co to jest, że Polska nie może prowadzić niezależnej polityki, tylko zawsze ustawia się pod kogoś: a to pod ruskich, a to pod Niemców, a to pod Amerykańców, a to pod popaprańców z Unii Europejskiej.
Y 30.11.2013, 18:13
Za takie teksty powinien Pan ponieść odpowiedzialność karną i jestem pewien iż kiedyś przyjdzie przyslowiowa kryska na Matyska.