Zaloguj przez Facebook
Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
Pon 4 Wrz, 20:31
Zdjęć: 67
Wycieczka
2017-09-04T20:31:56+02:00
W dniach 1-3 września ponad 100 związkowców z MAN, PKC i Gegenbauer wraz z rodzinami wzięło udział w wyciecze do Wrocławia i w Góry Stołowe. Zwiedzano między innymi: Panoramę Racławicką, bazylikę w Wambierzycach, zamek w Książu i skały w Szczelińcu.
2017-08-31T18:32:25+02:00
W dniu dzisiejszym członkowie naszej Międzyzakładowej Organizacji Związkowej uczcili XXXVII rocznicę powstania NSZZ „Solidarność”. Najpierw złożono wiązankę i zapalono znicze pod tablicą na budynku Biura Głównego MAN, która jest poświęcona działaczom „Solidarności” z FSC, którzy działali w latach 1980 – 1989. Okolicznościowe przemówienie wygłosił przewodniczący KMOZ Jan Seweryn. Przewodniczący stwierdził, że wiele postulatów strajkowych z roku 1980 do dzisiaj nie zostało zrealizowanych. Przykładem są wolne soboty. Jan Seweryn złożył wiązankę pod tablicą a znicze zapalili mariusz Wolański i Dariusz Kula. Następnie związkowcy pojechali pod pomnik Anny Walentynowicz. Tam Jan Seweryn złożył wiązankę a znicze zapalili Mariusz Wolański i Andrzej Kępiński. Poczet sztandarowy stanowili: Wojciech Kamoda, Jan Dudzic i Grzegorz Gralec. Pod pomnikiem Anny Walentynowicz pojawił się znany działacz starachowickiej „Solidarności” Adam Krupa.
2017-08-30T14:07:16+02:00
Lista nagród dla uczestników konkursu plastycznego „Tak wyobrażam sobie pomnik Solidarności”
Śr 30 Sie, 11:55
Zdjęć: 77
Festyn NSZZ „Solidarność”
2017-08-30T11:55:46+02:00
Po oficjalnych uroczystościach XXXVII rocznicy powstania NSZZ „Solidarność” odbyła się część rozrywkowa. Związkowcy i ich rodziny udali się na plac przy pływali miejskiej gdzie odbył się festyn związkowy. Była muzyka i potrawy z grilla. Dla dzieci było wiele atrakcji między innymi różnego rodzaju zjeżdżalnie, przejażdżki na koniach i malowanie twarzy. Odbyło się także losowanie w naszej związkowej loterii i wręczanie nagród dzieciom biorącym udział w konkursie „Tak wyobrażam sobie pomnik Solidarności”. W festynie udział wzięło ponad 1000 związkowców z MAN, PKC i Gegenbauer, Poligrafii, Animex-u i Odlewani Polskich.
Pon 28 Sie, 13:39
Lista Nagród Loterii 2017
2017-08-28T13:39:02+02:00
LISTA  NAGRÓD LOTERII 2017