Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
Pon 16 Cze 2008, 7:00
Zdjęć: 5
Logo SKPM NSZZ "Solidarność"
2008-06-16T07:00:18+02:00
16 czerwca br. gościliśmy w naszym biurze związkowym przewodniczącego Sekcji Krajowej Przemysłu Motoryzacyjnego NSZZ "Solidarność" Bogdana Szozdę. Wizyta, którą przewodniczący zapowiadał już od dawna miała na celu zapoznanie się z problemami występującym w zakładzie jak również podziękowanie Romanowi Wysiadeckiemu za wykonanie logo SKPM. Tu trzeba dodać, że pomysłów jak powinien wyglądać znak firmowy SKPM było kilka jednak największe uznanie zyskał projekt wykonany przez Romana Wysiadeckiego. Odtąd SKPM będzie się posługiwała tym właśnie znakiem.
Nie 15 Cze 2008, 10:23
Zdjęć: 4
Solidarność starachowicka
2008-06-15T10:23:44+02:00
W ubiegłym roku ukazała się książka Jana Seweryna pt. "Solidarność Starachowicka" będąca zbiorem wywiadów przeprowadzonych przez autora ze starachowickimi działaczami NSZZ "Solidarność" z lat 1980-1989. Autorowi udało się dotrzeć i przeprowadzić rozmowy nawet z osobami, które mieszkają na emigracji we Francji i Stanach Zjednoczonych.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum