Zaloguj przez Facebook
W dniu 23 listopada w Sali Kameralnej Filharmonii Świętokrzyskiej odbyło się uroczyste podsumowanie działań prewencyjnych realizowanych przez Okręgowy Inspektorat Pracy w Kielcach w roku 2017. W uroczystości udział wzięli Zbigniew Palacz zakładowy społeczny inspektor pracy w MAN BUS oraz Jan Seweryn przewodniczący Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność” w MAN BUS. W programie uroczystości było między innymi rozstrzygnięcie konkursu na Najaktywniejszego Społecznego Inspektora Pracy. Miło nam poinformować, że ZSIP w MAN BUS Zbigniew Palacz zajął w tym konkursie pierwsze miejsce. Oznacza to, że jest on najaktywniejszym społecznym inspektorem pracy w województwie Świętokrzyskim. Warto wspomnieć, że Zbigniew Palacz przez trzy kolejne lata zajmuje wysokie miejsca w organizowanych prze PIP konkursach na najaktywniejszego Społecznego Inspektora Pracy. W roku 2014 zajął miejsce trzecie, w roku 2015 miejsce drugie i w roku obecnym miejsce pierwsze (w roku 2016 konkurs nie był organizowany). Do konkursu inspektor został zgłoszony przez Międzyzakładową Organizację Związkową NSZZ „Solidarność” w MAN BUS. Laureat jest członkiem NSZZ „Solidarność”. Dzięki jego działalności w MAN BUS poprawiają się warunki pracy i bezpieczeństwo zatrudnionych w firmie pracowników.

Czw 23 Lis, 17:42