Zaloguj przez Facebook

Festyn: Trwają już zapisy na nasz związkowy festyn, który odbędzie się w dniu 27 sierpnia. Do udziału w festynie uprawnieni są wszyscy członkowie NSZZ „Solidarność” zatrudnieni w MAN Bus, PKC Group i Gegenbauer oraz członkowie ich rodzin a także członkowie Autonomicznego Klubu Honorowego Dawcy Krwi. Tak jak w latach poprzednich członkowie Związku mogą uczestniczyć w festynie bezpłatnie. Od osób towarzyszących pobierana jest symboliczna opłata w wysokości 10 zł. Członek Związku może przyjść na festyn tylko z jedną osobą towarzyszącą. Od dzieci do lat 15 opłata nie jest pobierana.
Uwaga: Wypełnienie losu loteryjnego nie oznacza automatycznego zapiania się na festyn. Zapisać należy się oddzielnie!

Loteria: Trwa nasza związkowa loteria. Tak jak już informowaliśmy do udziału w loterii uprawnieni są wszyscy członkowie NSZZ „Solidarność” zatrudnieni w MAN BUS, PKC GROUP i Gegenbauer oraz osoby, które zapiszą się do naszego Związku najpóźniej do 1 sierpnia br.
Nagrodą główną jest 48-ośmio calowy telewizor marki Sony.

Dalsze nagrody w loterii to:
Wieża „Panasonic” – 1szt., mikrofalówka – 4 szt., aparat cyfrowy Nikon – 2 szt., odkurzacz – 6 szt., radioodtwarzacz – 11szt., tablet – 1 szt., nawigacja samochodowa – 3 szt., odtwarzacz DVD – 2 szt., żelazko – 2 szt., walizka podróżna – 3szt, pendrive – 10 szt.

Aby wziąć w Loterii udział wystarczy pobrać los loteryjny, wypełnić go i wrzucić do urny. Losowanie nagród odbędzie się podczas festynu związkowego w dniu 27 sierpnia. Związkowcy z PKC będą mogli otrzymać losy na miejscu gdyż tak jak w latach poprzednich odwiedzimy firmę z lo-sami i urną. Będzie to w dniu 22 lipca.

Pon 18 Lip 2016, 11:20