Zaloguj przez Facebook
16 czerwca br. gościliśmy w naszym biurze związkowym przewodniczącego Sekcji Krajowej Przemysłu Motoryzacyjnego NSZZ "Solidarność" Bogdana Szozdę. Wizyta, którą przewodniczący zapowiadał już od dawna miała na celu zapoznanie się z problemami występującym w zakładzie jak również podziękowanie Romanowi Wysiadeckiemu za wykonanie logo SKPM. Tu trzeba dodać, że pomysłów jak powinien wyglądać znak firmowy SKPM było kilka jednak największe uznanie zyskał projekt wykonany przez Romana Wysiadeckiego. Odtąd SKPM będzie się posługiwała tym właśnie znakiem. Jak wiadomo nasza organizacja związkowa wchodzi w skład Sekcji Krajowej Przemysłu Motoryzacyjnego a przewodniczący Międzyzakładowej Organizacji Związkowej w MAN-ie Jan Seweryn jest członkiem Prezydium Sekcji. Jak sama nazwa wskazuje w skład Sekcji wchodzą zakłady produkujące samochody (osobowe, ciężarowe i autobusy) jak również części i podzespoły potrzebne do produkcji samochodów. W dziale galeria, są dostępne zdjęcia z tego wydarzeniaZapraszamy do oglądania
Jan Seweryn
Pon 16 Cze 2008, 7:00